Facebook, Instagram şi WhatsApp au picat în întreaga lume

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
facebook whatsapp instagram

Probleme la Facebook, WhatsApp și Instagram în întreaga lume. Rețelele sociale sunt picate din cauza unor configurări ale serverelor. Problemele au început luni după-amiază când utilizatorii au întâmpinat probleme încercând să se conecteze la paginile de Facebook şi Instagram sau să trimită mesaje pe WhatsApp şi FacebookMessenger, a informat portalul Downdetector.

Potrivit Downdetector care urmăreşte problemele aplicațiilor, în România au fost aproximativ 5000 de reclamații în jurul orei 19:00.

Un defect DNS al serverului pe care se află Facebook pare să fie cauza problemelor tuturor celor trei platforme.

Luni, 4 octombrie 2021, rețelele de socializare Instagram, Facebook şi WhatsApp au înregistrat probleme tehnice, ceea ce a condus la întreruperea aplicaţiilor.

Cele trei aplicații Facebook, WhatsApp și Instagram, deținute de Facebook, au încetat să funcționeze complet cu puțin înainte de ora 17:00. Alte produse care fac parte din aceeași familie de aplicații, cum ar fi Facebook Workplace, au încetat, de asemenea, să funcționeze.

iPhone 13 prețuri și detalii despre noile telefoane mobile

Într-un mesaj pe Twitter, Facebook spune: „Suntem conștienți că unii oameni au probleme în a accesa aplicațiile și produsele noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”.

Pe toate cele trei platforme, principalele probleme înregistrate sunt legate de reîmprospătarea și încărcarea site-urilor. Pe Instagram unor persoane le apare mesajul: „Nu s-a putut reîmprospăta feedul”.

V-ar putea interesa și:

La aplicaţia WhatsApp, când utilizatorii trimit mesaje, apare mesajul „se conectează” şi pictograma ceasului, dar conţinutul nu este trimis la destinatar.

Sute de mii de utilizatori de Internet din România, Statele Unite, Mexic, Franţa, Norvegia, Grecia şi alte ţări au raportat că nu au putut accesa serviciile reţelelor sociale.

Foto: Thomas Ulrich from Pixabay

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Instagram

Știri similare