Ce upgrade-uri a pregătit Google pentru aplicația Street View

Autor: Cristian Gubandru
A+A-
Reset
google street view

Street View împlinește 15 ani de când a adus pe internet primele imagini cu străzile orașelor. Acum, Google aduce câteva actualizări.

Google actualizează versiunea Street View pentru smartphone. Puteți porni aplicația pe iPhone sau pe smartphone-ul Android și veți putea călători înapoi în timp, prin arhiva Google Street View.

Cum intrați în arhiva Google Street View

La fel precum călătoria în arhiva Street View pe PC, începeți prin a accesa locația în care doriți să vedeți o versiune anterioară. Apoi, în partea de jos a ecranului, căutați bara de meniu și accesați „See more dates”.

Faceți clic pe acesta și puteți derula înapoi la diferite momente în timp, însă unele locuri vor fi mult mai limitate decât altele. Totul depinde de câte ori a trecut mașina StreetView prin locația respectivă. Pentru zonele aglomerate ar putea fi imagini de peste zeci de ori, în timp ce o șosea de la țară ar fi putut fi parcursă o singură dată.

Google a avertizat că, deși mulți utilizatori vor vedea această funcție de călătorie în timp disponibilă, este posibil să dureze câteva zile pentru a fi accesibilă tuturor.

Street View vă permite să explorați locuri uimitoare. Puteți vizita Casa Albă în timp ce este împodobită de Crăciun sau puteți face o plimbare în grădinile japoneze. Pentru un mod de transport unic, urcați pe o barcă și vizitați o piață plutitoare din Thailanda.

V-ar putea interesa și:

Oficialii Google au anunțat că mașinile Street View se vor întoarce în România. Acestea vor străbate țara în lung și în lat și vor fotografia în detaliu drumurile, șoselele și autostrăzile și peste 120 de localități. Scopul este acela de a actualiza hărțile din Google Maps deoarece unele nu mai corespund cu realitatea. Serviciul este disponibil în România din 2010. Accesați harta Google Bucharest aici.

Maşinile Google vor acoperi zone şi localităţi din toată ţara, de la Bucureşti, Constanţa, Hârşova, Curtea de Argeş, Iaşi sau Piatra Neamţ, şi până la Orşova, Cluj-Napoca, Vişeu de Sus sau Oradea.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare