Bosch eBike: Premiu pentru computerul de bord Nyon

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
bosch ebike

Pentru cea mai recentă soluție Connected Biking – computerul de bord multi-funcțional Nyon – Sistemele Bosch eBike au obținut „Premiul pentru Inovație CES 2021” la categoria „Inteligența vehiculului și transport”. Nyon este disponibil pe piață începând din luna octombrie 2020.

Computerul de bord multi-funcțional Nyon asigură navigația la bord, o funcție de monitorizare a exercițiilor fizice, o funcție de blocare digitală, informații privind autonomia pe bază de topografie și conectarea eBiker-ului la lumea digitală prin Bluetooth și Wi-Fi.

Astfel, utilizatorul Nyon se conectează la aplicația eBike Connect cu ajutorul smartphone-ului și transferă date despre rute și activități. Utilizatorul poate folosi computerul de bord simplu și intuitiv prin intermediul afișajului tactil sau prin intermediul unității de comandă, în timpul deplasării.

„Soluțiile digitale, precum computerul de bord Nyon, sporesc plăcerea deplasării cu un eBike și redefinesc mobilitatea, deoarece duc oamenii la destinație într-un mod flexibil, fără stres și în siguranță”,

a explicat Claus Fleischer, CEO-ul Bosch eBike Systems.

bosch e bike

Asociația Consumatorilor de Tehnologie (CTA) acordă în fiecare an Premiul pentru Inovație CES pentru inovațiile în materie de tehnologie și design pentru produse de consum.

V-ar putea interesa și:

Portofoliul Bosch variază de la unități propulsoare de înaltă eficiență (motor și cutie de viteze) și acumulatori de înaltă calitate la un computer ciclic și de bord inteligent care poate fi utilizat intuitiv. Experiența Grupului Bosch în domeniile motoarelor electrice, tehnologiei senzorilor, afișajelor și acumulatorilor litiu-ion garantează sistemele Bosch eBike.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 25 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2019, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 436 milioane de euro pe piaţa din România.

Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

Foto: Bosch

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare