24pay permite plata transportului în comun în București

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset
STB SA 24pay transportul public 780

Aplicația 24pay, dezvoltată de compania PTP Online, permite plata transportului în comun cu cardul bancar, prin intermediul telefonului mobil în București, în cadrul unui parteneriat încheiat cu STB SA.

Aplicația 24pay a fost lansată în martie 2018 si permite celor care folosesc transportul în comun din Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Timișoara să achite titlul de călătorie cu telefonul.

Plățile pentru achiziționarea biletelor prin 24pay sunt derulate prin parteneriat exclusiv cu Banca Transilvania, utilizând soluția acesteia de plată cu cardul.

STB introduce biletul orar disponibil prin plată electronică

”Misiunea noastră rămâne cea de a deveni aplicația preferată de plată a românilor și de a extinde la nivel național posibilitatea de a achita transportul în comun, simplu și rapid, cu ajutorul telefonului. Lansarea serviciului în București reprezintă un pas important în această direcție”, a declarat Dan Cernea, director general PTP Online.

În aplicație, în cadrul secțiunii Transport Public – București, vor fi disponibile atât călătorii Urbane, Regionale și Expres, abonamente Urbane de 1 zi, 7 zile și 15 zile, cât și abonamente lunare Urbane, Regionale si Expres.

Călătorii vor urma următorii pași: selecția titlului de călătorie dorit, selectarea valabilității, și confirmarea tranzacției. Ulterior, titlul de călătorie va fi disponibil în secțiunea Portofel, iar detaliile tranzacției vor fi disponibile în secțiunea Istoric.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery.

V-ar putea interesa și:

Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

24pay a depășit 5 milione de tranzacții în aproximativ 2 ani de la lansare, are peste 500.000 de instalări, iar lunar sunt realizate prin intermediul său peste 250.000 de tranzacții.

Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziționate prin aplicația BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicației 24Pay.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare