Un șofer a primit cele mai mari sancțiuni date vreodată în România

Autor: EVmarket Romania
iphone politia romana sofer circulatie amenzi codul rutier
Un șofer de 20 de ani a primit luna aceasta cele mai mari sancțiuni date vreodată în România: permisul suspendat mai bine de 3 ani, până în 2024 și o amendă de aproximativ 4.300 euro, anunță Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Un șofer din Suceava a primit sancțiuni record

„Permisul suspendat până în 2024… Amendă de 20.880 lei… Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava”, anunță MAI.

V-ar putea interesa și:

Polițiștii suceveni spun că tânărul de 20 de ani din Siret a făcut 16 nereguli la regimul rutier, în timp ce încerca să scape de aceștia pentru că nu a oprit la semnalele lor.

„Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate”, spune MAI.

V-ar putea interesa și:

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, polițiștii Ionuț și Mihai, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Foto: Facebook Politia Romana

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare