Uber România mărește taxa de anulare a cursei

Autor: EVmarket Romania
UberX Share, Uber, uber obiecte uber braila, craiova, Galati,

Pentru că românii sunt pasageri nehotărâți și anulează cursele în desfășurare, Uber mărește taxa de anulare a acestora în România.

Uber consideră că este mai corect ca pasagerii să plătească și distanța parcursă de șoferi și timpul pierdut până în momentul anularii comenzii.

Cum calculează Uber România taxa de anulare a cursei

„Pentru a asigura fiabilitatea și calitatea experienței călătoriei, a existat o schimbare în modul în care vor fi taxate anulările de acum înainte. În loc de o taxă fixă de anulare, taxa se va baza pe distanța parcursă și pe timpul petrecut de partenerii șoferi pentru a ajunge la punctul de preluare. Acest lucru va asigura corectitudine atât pentru pasageri, cât și pentru șoferii noștri.

 

Recunoaștem că uneori planurile se schimbă sau o călătorie poate fi solicitată accidental, motiv pentru care taxa va fi percepută numai dacă o călătorie este anulată la 2 minute după ce a fost solicitată. Prin urmare, clienții sunt îndemnați să solicite o plimbare doar atunci când sunt gata de călătorie”, se arată în anunțul companiei trimis clienților.

Taxa de anulare a unei curse Uber în București:

tarife uber anulare cursa

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați.

Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole.

V-ar putea interesa și:

În România, Uber este disponibil în peste 20 de orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare și Târgoviște.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn