Uber intră pe piața de ridesharing din Alba Iulia

Autor: Cristian Gubandru
restrictii trafic uber bolt pitesti ploiesti vaccinarea uber sibiu ridesharing, taxa auto,

Publicat pe: 5 mai 2022 / Serviciile de transport la cerere ale Uber ajung în 17 orașe din România. Începând cu această săptămână, aplicația este disponibilă în Alba Iulia, după ce în martie a intrat pe piața din Râmnicu Vâlcea.

Până la data de 8 mai, utilizatorii din Alba Iulia se vor bucura de curse gratuite în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOALBA.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Alba Iulia Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii către destinațiile lor. Aici, compania de ridesharing se lansează cu cel mai popular serviciu, UberX.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Alba Iulia, unul dintre cele mai mari și vizitate orașe din partea de vest a țării. Credem că oamenii și turiștii deopotrivă se vor bucura de soluții pentru transport pentru distanțe mai scurte, dar și de o experiență mai ușoară a călătoriilor intraurbane”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Pasagerii din Alba Iulia beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicație, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii.

Cum funcționează Uber

  • Descarcă aplicația pe telefonul tău și creează un cont
  • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
  • După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
  • Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
  • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  • Oferă rating și feedback șoferului
  • După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

V-ar putea interesa și:

Compania de ridesharing s-a lansat la București în 2015. Cu Alba Iulia pe lista orașelor din țară, Uber este acum prezent în 17 orașe din România: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare