Țiriac Collection lansează un nou concept de expunere auto

Autor: Cosmin Lixandru
Tiriac Collection

Țiriac Collection vine cu un nou concept de expunere auto în curtea exterioară a galeriei ce poate fi admirat permanent chiar din șoseaua principală (DN1). În cadrul noului stand va fi integrat, periodic, câte un exemplar auto din colecție, accesul publicului fiind gratuit.

Noua zonă de expunere Țiriac Collection reprezintă o oportunitate inedită pentru pasionații domeniului auto de a admira unități excepționale, bucurandu-se de vizibilitatea tuturor detaliilor și unghiurilor exterioare ale autovehiculului prezentat.

Periodic, va fi expus câte un exemplar deosebit din galeria Țiriac Collection, automobilele urmând să fie selectate în funcție de importanța istorică și povestea acestora.

„Lansăm acest proiect din curtea exterioară a galeriei cu spectaculosul Auburn 852 Speedster Boattail fabricat în anul 1936, un exemplar reprezentativ pentru vremea sa. Speedster aducea prin designul sau o noutate în lumea auto și anume o parte posterioară fluidă care evocă spatele unei ambarcațiuni (Boat tail)”, spun oficialii companiei.

Vehiculul putea fi comandat cu o versiune supraalimentată de 150 CP a motorului cu 8 cilindri ce propulsa mașina la o viteză de top de circa 160 km/h.

Exemplarul prezentat este o replică din anul 1970 a versiunii Auburn 852 Speedster Supercharged din 1936, ultimul an de producție al modelului original. Este construit pe o platformă Ford și dispune de un motor V8 de origine Ford.

Tiriac Collection

Program Țiriac Collection

În paralel, galeria Țiriac Collection își va derula programul normal de funcționare, fiind deschisă publicului de vineri până duminică, în intervalul orar 10.00-19.00.

Persoanele interesate să continue intruziunea în lumea și istoria auto, au posibilitatea de a vizita galeria interioară în baza biletului de acces, vizionând alte peste 170 de modele.

V-ar putea interesa și:

Galeria dispune de o aplicație proprie pentru smartphone, Țiriac Collection Mobile App, accesibilă în sistemele de operare Android și iOS.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare