Țiriac Auto Online Expo 2021, un “salon auto” virtual

Autor: Andreea Gutu
Tiriac Auto Online Expo

Țiriac Auto Online Expo 2021, un “salon auto” virtual, adaptat contextului actual de distanțare fizică se desfășoară în perioada 6 – 10 decembrie.

Țiriac Auto, organizează a doua ediție a salonului auto virtual, un concept de eveniment auto ce se va desfășura integral online.

“Vizitează-ne de-acasă “ este sloganul evenimentului, transmis pe site-ul tiriacauto.ro, dar și pe canalele social media ale Țiriac Auto: Facebook și You Tube, așa încât orice pasionat auto poate vizita acest salon…de acasă.

Țiriac Collection lansează un nou concept de expunere auto

Țiriac Auto Online Expo se va desfășura timp de cinci zile, fiecare zi dedicată exclusiv uneia sau mai multor mărci din portofoliu, programul zilnic începând, la ora 10.00 cu o transmisie din showroomurile companiei.

Urmează, pe parcursul zilei, din oră în oră, prezentările de automobile, sesiuni de test drive în premieră, dar și informații utile despre serviciile dedicate clienților, prezentate de către consilierii de vânzări, prin intermediul materialelor video realizate în showroom-urile din rețea.

  • Luni, 6 decembrie – ziua dedicată noutăților Ford
  • Marți, 7 decembrie – ziua dedicată noutăților Jaguar Land Rover
  • Miercuri, 8 decembrie – ziua dedicată noutăților Hyundai
  • Joi, 9 decembrie – ziua dedicată noutăților Mercedes-Benz
  • Vineri, 10 decembrie – ziua dedicată noutăților & ofertelor speciale ȚiriacAuto Rulate

V-ar putea interesa și:

Țiriac Collection vine cu un nou concept de expunere auto în curtea exterioară a galeriei ce poate fi admirat permanent chiar din șoseaua principală (DN1). În cadrul noului stand va fi integrat, periodic, câte un exemplar auto din colecție, accesul publicului fiind gratuit.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare