Rompetrol: nouă noi staţii de distribuţie carburanţi

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Rompetrol statii Rompetrol Downstream

Consiliul Concurenţei analizează preluarea de către Rompetrol Downstream SRL a nouă staţii de distribuţie carburanţi aparţinȃnd grupului Comision Trade. 

9 stații de distribuție trec la Rompetrol

Cele nouă stații de distribuție a carburanților se localizează în Agigea, Brăila, Focșani, Mangalia, Brașov, Zărnești, Caracal, Caraș Severin și Târgu Jiu.

Comision Trade este partener Rompetrol din anul 2005, operând la acest moment o serie de stații în sistem de franciză Rompetrol.

Grupul Comision Trade este activ în mai multe domenii, precum: vânzări angro, transport rutier intern și internațional, distribuție de carburanți în benzinării.

Activitățile Grupului KMG International, din care face parte Rompetrol Downstream SRL, se concentrează, în principal, pe sectoarele de rafinare, retail, marketing și trading, cu operațiuni suplimentare în sectorul de explorare și producție și în zona de servicii petroliere industriale pentru terți (servicii la sondă, servicii industriale, foraje etc.), oferind, în același timp, consultanță de management și consultanță de afaceri ca o componentă de suport a celorlalte operațiuni.

V-ar putea interesa și:

Autoritatea de concurenţă evaluează stabilirea compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

V-ar putea interesa și:

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare