Rompetrol lansează serviciul Cashback în stațiile din România

Autor: EVmarket Romania
Rompetrol statii Rompetrol Downstream

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, lansează serviciul CashBack, dedicat persoanelor fizice, prin care acestea pot retragere numerar cu comision 0% din orice stație proprie Rompetrol la orice oră.

Serviciul Rompetrol Cashback permite retragerea în numerar din cardul bancar personal de debit sau credit a unei sume de maximum 200 lei/tranzacție împreună cu o operațiune de plată la dispozitivele POS ale stației. Suma și retragerile de numerar pot fi influențate de disponibilul din casa de marcat a statiei la momentul respectiv, spune Rompetrol.

Rompetrol nu percepe comision pentru aceste tranzacții, dar numărul de retrageri permise zilnic și eventualele costuri/taxe adiționale sunt generate strict de instituţia de credit emitentă a instrumentului de plată electronică.

Căutăm în permanență să dezvoltăm și să implementăm soluții inovatoare, care să le ofere clienților un beneficiu imediat și să contribuie la îmbunătățirea experienței acestora în stațiile noastre. Noul serviciu le permite clienților să folosească terminalele de plată si pentru retragerea de numerar de pe cardurile bancare, o dată cu achizitia de bunuri și/sau servicii din stații, a declarat Serghei Sevcenco, directorul general al Rompetrol Downstream.

Cashback în 156 de benzinării Rompetrol

Clientii pot folosi în prezent acest serviciu în toate cele 156 de benzinării proprii Rompetrol, compania fiind primul jucător din domeniul oil & gas și una dintre primele companii nebancare din România care lansează la nivel național serviciul de retragere numerar.

Serviciul nu este disponibil și în stațiile Partener Rompetrol sau Rompetrol Expres.

Compania a inițiat în luna martie un proiect pilot în stațiile proprii din București, județele Ilfov și Giurgiu, iar în baza numărului de tranzacții și a feedback-ului primit din partea clienților a decis extinderea rapidă a serviciului la nivelul întregii sale rețele de benzinării proprii. Indiferent dacă aceșția fac o alimentare cu combustibil sau achiziționează produse din magazine, noua facilitate le permite să economisească timp și carburant până la un bancomat.

V-ar putea interesa și:

Cashback fără comision

“În condițiile în care cadrul legislativ ne oferă posibilitatea de a reține pentru această operațiune un comision de maximum 1% din valoarea retragerii în numerar, am decis să venim în întâmpinarea clienților și să nu le percepem comision. Singura condiție pentru folosirea acestei facilități în stațiile noastre este de a realiza în același timp o tranzacție platită cu cardul vizat – achiziția de carburant sau a unui bun/serviciu din portofoliul oferit în magazinul și restaurantul Hei”, a adaugat Serghei Sevcenco.

Rețea de distribuție carburanți formată din 988 de puncte de comercializare:

  • stații proprii – Rompetrol,
  • stații Partener Rompetrol,
  • stații Rompetrol Expres,
  • stații mobile – baze interne de 9 și 20 metri cubi
  • 6 depozite (Arad, Craiova, Mogoșoaia, Șimleul Silvaniei, Vatra Dornei și Zărnești)
  • peste 200 staţii GPL auto
  • circa 7.000 de puncte butelii.

Carburantii comercializați sunt produși de rafinăria Petromidia Năvodari – cea mai mare unitate de profil din România și una dintre cele mai moderne și complexe din regiunea Mării Negre.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn