Renault prezintă noile Kangoo și Express

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Renault Kangoo VP

Renault prezintă noul Kangoo și noul Express, fiecare disponibil atât în versiunile LCV, cât și în versiunile pentru pasageri. Această gamă complementară de patru vehicule va fi prezentată și comercializată din primăvara anului 2021. Renault își va electriza întreaga gamă de autoutilitare și monovolume până în 2022.

Noul Kangoo Van este o furgonetă care se adresează în principal flotelor, meșterilor și comercianților, în căutarea unui vehicul personalizat.

Noul Kangoo Van dispune de:

  • Easy Side Access – permite clienților să acceseze cu ușurință produsele incărcate, indiferent de constrângerile de parcare. Eliminând stâlpul central, noul Kangoo Van oferă o gura de încărcare cu o deschidere de 1.416 mm (de două ori mai mare decât versiunea sa anterioară).
  • Easy Inside Gallery – această galerie interioară retractabilă permite transportarea obiectelor lungi și voluminoase la înălțime, eliberând spațiu pe podea.

Noul Kangoo Van se remarcă printr-un design exterior mai musculos. Partea frontală a fost complet redesenată, cu o linie cromată între grilă și bara de protecție față. Interiorul nou oferă un tablou de bord orizontal cu numeroase spații de depozitare. Noile scaune, complet reproiectate, aduc mai mult confort și rezistență.

Noul Kangoo Van dispune de sistemul multimedia Renault EASY LINK și de noi sisteme de asistență la condus, inclusiv Permanent Rear View – funcția digitală care oferă vedere din spate permanent.  Alte caracteristici noi includ Trailer Swing Assist, Brake Stability Control și AEBS Advanced Emergency Active Braking.

V-ar putea interesa și:

Noul Kangoo Van oferă o varietate de dimensiuni ale caroseriei și motoare. Acesta va fi disponibil în două lungimi și va fi oferit cu transmisie manuală și automată, în versiunile diesel, benzină și electrică. Volumul său util variază de la 3,3 la 3,9 m³ în versiunea standard și de la 4,2 la 4,9 m³ în versiunea lungă.

Noul Kangoo este un model combi cu cinci locuri, perfect nevoile familiilor. Modelele vor fi produse în fabrica Renault Maubeuge din Franța și vor fi comercializate în Europa și pe piețele internaționale.

Noul Renault Express Van, furgoneta practică, reprezintă modelul destinat tinerilor antreprenori și flotelor mici. În partea din spate, zona cargo, volumul total de încărcare este de 3,3 până la 3,7 mc.

Noul Express Van dispune de un sistem multimedia Renault EASY LINK și este echipat cu sisteme de asistenta, precum Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist, oglinda cu vedere panoramică.

Noul Express, modelul versatil și economic, oferă cinci locuri distincte și un volum mare de încărcare. Se adresează antreprenorilor pentru uz mixt (profesionist și familial), dar și meșterilor și comercianților. Noul Express Van și Noul Express vor fi produse în fabrica Renault din Tanger, Maroc.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare