Renault lansează câteva modele electrificate în 2020

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset

Renault va prezenta, în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, concept-car-ul electric Morphoz care ilustrează viziunea mărcii asupra viitorului mobilității auto. Acest vehicul prefigurează o nouă familie de modele electrificate Renault care va fi lansată în anii următori.

Renault la Geneva 2020

Renault va prezenta în martie la Geneva un stand 100% electrificat, cu o gamă de 8 modele electrificate, printre care, în premieră mondială, noul Twingo Z.E și Kangoo Z.E. Concept.

Adaptarea vechilor mașini la mobilitatea electrică, o soluție?

De asemenea, noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva.

„Pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept își va face apariția la standul mărcii. Acest show-car urban și electric anunță înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020”, se arată în comunicatul Renault România.

Renault anunță motorizări de tip Hybrid și Plug-In Hybrid, denumite E-TECH, pe trei din modelele sale: Clio, Captur și Megane Estate.

V-ar putea interesa și:

Renault va lansa anul acesta Megane E-Tech Plug-in

Renault Megane restilizat vine acum și într-o versiune hibridă Megane E-Tech Plug-in. În momentul lansării, versiunea hibridă plug-in vine pe Megane Estate, iar ulterior pe hatchback.

Megane E-Tech Plug-in va avea o putere de 160 CP, furnizată de un motor de 1,6 litri cu 4 cilindri pe benzină, însoțit de două motoare electrice și o cutie de viteze multimode. Această transmisie fără ambreiaj are o performanță excelentă, în timp ce modificarea este abia vizibilă.

V-ar putea interesa și:

Cu bateria sa de 9,8 kWh (400V), noul Megane E-Tech plug-în poate funcționa 100% electric până la 135 km/h.

Megane E-Tech are o autonomie în modul electric de 50 de km în ciclul combinat (WLTP) și până la 65 de km în ciclul urban (WLTP City).

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare