Recall: Steaua iluminată Mercedes poate opri servodirecția

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset

Mercedes Benz recheamă în service 12.799 de unități GLE și GLS echipate cu stea iluminată pe grilă. Un fir montat necorespunzător poate dezactiva funcții cheie ale SUV-urilor, cum ar fi servodirecția. 

Mercedes spune că alte câteva sisteme au aceeași conexiune, inclusiv unitatea de comandă a servodirecției, farul de pe partea șoferului și ștergătorul. De aceea, în anumite cazuri, acestea ar putea să nu mai funcționeze.

Recall Mercedes-Benz în România: rechemări 2020

Steaua iluminată este o modalitate de a face SUV-urile Mercedes-Benz GLE și GLS mai distinctive pe timp de noapte.

Această dotare este opțională și costă în jur de 500 de dolari în America.

V-ar putea interesa și:

Potrivit unui anunț publicat de Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA), campania de rechemare include 9.642 de exemplare GLE 2020 și 3.157 unități ale GLS 2020. Sunt afectate modelele 350, 450 și 580. Toate au fost construite în Tuscaloosa, Alabama, între 8 decembrie 2018 și 6 februarie 2020.

Aceasta este trotineta electrică Mercedes Benz

Mercedes a explicat că a început să analizeze defectul în decembrie 2019 și nu are cunoștință de accidente legate de acesta. S-a remarcat că servodirecția, ștergătorul sau defecțiunile la faruri sunt însoțite de semnale de avertizare.

Campania de rechemare este programată să înceapă pe 8 decembrie 2020.

Caracteristici tehnice mașini electrice Mercedes

Mercedes-Benz nu este singurul producător de automobile care oferă opțional un logo iluminat. Compania Rolls-Royce a fost forțată recent să recheme modele pe care le-a construit cu statuia iluminată Spirit of Ecstasy, deoarece autoritățile de reglementare din Uniunea Europeană au decis că această caracteristică este ilegală. Rolls-Royce a taxat cu 3.500 de lire sterline această opțiune.

Via Autoblog.com

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare