Recall Citroen în România: rechemări 2020

Autor: EVmarket Romania
Recall Citroen

Recall Citroen în România: Compania recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Citroen afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Citroen pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. În perioada ianuarie – octombrie 2020, Citroen a făcut 2 recall-uri.

RECALL Citroen: Soft motor

Acțiunea se va desfășura până la finalizarea mașinilor implicate în această campanie. Tipul intervenției – electric, durata acesteia este de 1 oră.

Autovehicule rechemate în service: Citroen C5 AIRCROSS

Este posibil ca vehiculele vizate să fie afectate de o defecțiune la injectorul de uree, care l-ar bloca și poate duce la creșterea emisiilor de NOx peste limitele reglementate. Operația constă într-o actualizare a softului motor pentru a evita blocarea injectorului de uree.

Citroen e C4: specificații, prețuri, autonomie

Număr autovehiculelor Citroen vizate de operațiune în România este de peste 300 de mașini. Seriile de sașiu – VIN (VR7ACYHZJKL128658, etc. ) – le găsiți aici.

V-ar putea interesa și:

RECALL Citroen: Geometrie punte față

Acțiunea se va desfășura până la finalizarea mașinilor implicate în această campanie. Tipul intervenției – mecanic, durata acesteia este de 3 ore.

Autovehicule rechemate în service: Citroen C3

Vehiculele în cauza pot prezenta o neconformitate a reglajului punții față. Acest lucru poate provoca uzura prematură a anvelopelor și o menținere a traiectoriei instabilă. Operația constă în verificarea și reglarea paralelismului punții față. Dacă este necesar și înlocuirea anvelopelor față.

Număr autovehiculelor Citroen vizate de operațiune în România este de 26 de mașini. Seriile de sașiu – VIN (VF7SXHMRVKT718303, etc) – le găsiți aici.

V-ar putea interesa și:

 Urmărește-ne pe FACEBOOK