Recall BMW în România: rechemări 2020

Autor: Dan Vache
recall bmw anvelope jante roti, anvelope all seasons

Recall BMW în România: Compania recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor BMW afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall BMW pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. În perioada ianuarie – octombrie 2020, BMW a făcut 2 recall-uri.

RECALL hibride BMW: Probleme bateria de înaltă tensiune

Compania din România anunță un recall pentru zece modele de autoturisme hibride. În total sunt rechemate în service 27 de mașini hibride BMW pentru probleme la bateria de înaltă tensiune.

Autovehicule hibride BMW rechemate în service sunt modele: BMW X2, BMW seria 2 Active Tourer si Grand Tourer, BMW X1 ( 2018-), BMW X5 (2019-), MINI Countryman, BMW i8 ( standard + roadster ), BMW X3 (2017- ), BMW Seria 7 (2019-), BMW Seria 3 ( 2019-), BMW Seria 5 ( 2017-).

„La mașinile incluse în această campanie este posibil ca la bateriile de înaltă tensiune încărcate la întreaga capacitate, impurități pătrunse în celulele bateriei să cauzeze scurtcircuite. În cazul cel mai defavorabil, acest lucru poate duce la incidente termice”, anunță BMW România.

Clienții au fost informați să evite încărcarea completă a bateriei de înaltă tensiune evitând astfel pericolul apariției unui scurtcircuit.

Serii VIN recall hibride BMW

serii vin recall bmw hibride

V-ar putea interesa şi:

RECALL BMW: Airbag șofer

Airbagul de la șofer va fi inspectat și dacă este necesar modulul sau dispozitivul de umflare vor fi înlocuite imediat ce piesele de schimb vor fi disponibile.

Autovehicule rechemate în service: BMW Seria 3 E46, fabricate între iunie 1997 – iunie 2000.

Conform incidentelor înregistrate, o posibilă degradare a tabletelor propulsoare poate duce la o combustie super agresivă care în cazul în care airbagul este activat poate duce la spargerea corpului metalic de umflare a airbagului. Din cauza spargerii acestuia, particule metalice pot să treacă din airbag în interiorul vehiculului cu viteză mare, lucru ce poate duce la răniri fatale.

BMW lansează cel mai mare Remote Software Upgrade

În iulie 2019 și septembrie 2019, BMW a aflat de două incidente ce pot fi cauza a spargerii corpului metalic de umflare a airbagului. În noiembrie 2019, BMW a confirmat un alt incident cu un model E46.

În România sunt vizate aproximativ 1.250 de autoturisme BMW.

Seriile de sașiu – VIN – le găsiți aici (WBAAT71090FR65548, etc.)

Foto: Michal_o79 from Pixabay

Urmărește-ne pe FACEBOOK