Rate amânate până la 12 luni pentru toate modelele Opel

Autor: Dan Vache
opel rate

Opel și Impuls Leasing oferă mașini noi în rate cu o perioadă de grație la plata ratelor de până la 12 luni pentru toate modelele Opel achiziționate până la 30 iunie. 

Mașini noi în rate

Cele două companii propun perioade de grație de la 3 la 12 luni pentru plata în rate.

„Cu toții ne-am adaptat modul de viață în această perioadă astfel încât să ne ferim de locuri aglomerate și să-i protejăm pe cei mai vulnerabili dintre noi. Mobilitatea individuală devine din ce în ce mai importantă în această perioadă de distanțare socială, iar Opel își adaptează în permanență oferta la necesitățile clienților”, spun reprezentanții Opel România.

V-ar putea interesa și:

Pe lângă serviciile de livrare / preluare anunțate la începutul acestei luni, Opel a pregătit oferte financiare valabile pentru orice nou model Opel achiziționat pănă la data de 30 iunie, inclusiv pentru întreaga gamă de autovehicule comerciale ușoare. Oferta este valabilă în parteneriat cu Impuls Leasing.

În funcție de valoarea avansului, plata în rate poate fi amânată cu 3, 6, 9 și respectiv 12 luni.

V-ar putea interesa și:

Modele electrice Opel vor sosi curând: Opel Vivaro-e și  Mokka X electric vor fi lansate anul acesta, în timp ce Combo-e, Zafira-e Life și succesorul modelului Astra vor debuta anul viitor.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare