Pot fi închiriate motociclete prin platforma BMW Rent a Ride

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset

Prin serviciul Rent a Ride motocicliştii pot rezerva online motociclete pentru o zi în România, un week-end, o săptămână sau chiar mai mult. Acestea vor fi preluate de la BMW Motorrad, Moto-Hub Bucureşti. 

Prin Rent a Ride se pot rezerva şi tururi speciale.  În 2021, Moto-Hub va oferta un prim tur prin acest proiect şi alte şase direct către clienţi: în România (off-road şi on-road), Grecia, Maroc şi Columbia.

EastRide a devenit importator de scutere electrice Efun

Din 2022 se vor adăuga tururi şi în alte ţări: Bulgaria, Turcia, Serbia, Macedonia, Albania, Muntenegru, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Portugalia, Franţa şi încă 2 destinaţii.

Modele și prețuri prin BMW Motorrad Rent a Ride

În oferta de motociclete disponibile în România prin BMW Motorrad Rent a Ride sunt modele din gama GS – F 850 GS, R 1250 GS şi R 1250 GS Adventure, dar şi motociclete precum S 1000XR sau R 18.

Pachetele de închiriere sunt disponibile începând de la 110 euro pentru F 850GS pentru o zi, 330 euro pe weekend sau 630 euro pe săptămână.

România devine prima ţară din regiune prezentă în acest serviciu, portal web care permite rezervarea de servicii de închiriere pe termen lung şi înscrierea la tururi organizate.

Definition CE 04 – așa vor arăta scuterele electrice BMW

„Alăturarea României la proiectul Rent a Ride nu este doar o oportunitate pentru turiştii internaţionali să descopere România, dar şi pentru clienţii locali să experimenteze motocicletele BMW în teste de lungă durată şi în experienţe bine organizate atunci când călătoresc în afara ţării”, a declarat Ionuţ Bâtu, BMW Motorrad Brand Manager pentru România şi Bulgaria.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare