Noul VW Tiguan Allspace: prețuri în România

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
VW Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan a primit o actualizare în toamna anului 2020, iar acum a venit rândul versiunii cu ampatament lung Tiguan Allspace să primească un facelift. SUV-ul disponibil și în variantă cu 7 locuri poate fi comandat în România.

VW Tiguan Allspace are un preț de pornire în România de 33.971 de euro pentru motorul pe benzină de 1.5 litri cu 150 CP și cutie automată.

Cel mai accesibil Tiguan Allspace facelift echipat cu motor diesel pornește de la 34.500 de euro pentru propulsorul de 2.0 litri, 150 CP și cutie manuală cu 6 trepte.

VW Tiguan Allspace are un design revizuit, noi sisteme de control și asistență, precum și noi caracteristici premium, cum ar fi farurile matrice LED IQ interactive și panourile tactile pentru a controla sistemul de aer condiționat automat.

Versiunea XL a Tiguan Allspace poate fi realizată, la cerere, pentru a primi un SUV cu 7 locuri sau pentru a avea 1.920 litri de spațiu de depozitare.  În Germania, este disponibil în noile pachete de specificații Life, Elegance și R-Line.

Mașini Volkswagen 2021: iată ce modele sosesc în România

Versiunea lungă oferită în Europa ca Tiguan Allspace este disponibilă opțional cu un al treilea rând de scaune.

Cu o configurație cu 5 locuri, SUV-ul oferă un volum pentru bagaje între 760 și 1.920 litri, cu 7 locuri oferind între 700 și 1.755 litri.

V-ar putea interesa și:

Motorizări VW Tiguan Allspace

  • 1.5 litri benzină cu 150 CP și transmisie automată
  • 2.0 litri benzină în versiuni cu 190 și 245 CP, transmisie automată și tracțiune integrală
  • 2.0 litri diesel cu 150 CP, transmisie manuală sau automată și, opțional, tracțiune integrală
  • 2.0 litri diesel cu 200 CP, transmisie automată și tracțiune integrală

Există trei motoare pe benzină și două motoare TDI disponibile cu puteri cuprinse între 150 CP și 245 CP. Opționale sunt tracțiunea integrală 4MOTION și cutia de viteze cu dublu ambreiaj cu 7 trepte.

Datorită părții din față reproiectata, Tiguan Allspace a ajuns acum la o lungime de 4.723 mm (fiind cu 22 mm mai lung).

Conducerea parțial automată este posibilă prin IQ.DRIVE Travel Assist care este utilizat pentru prima dată la Tiguan Allspace. În funcție de tipul cutiei de viteze, sistemul poate prelua direcția, frânarea și accelerația la viteze începând de la 0 km / h (cu cutie de viteze cu dublu ambreiaj) sau 30 km / h (cutie de viteze manuală) până la 210 km / h. Pentru a face acest lucru, Travel Assist se bazează pe Adaptive Cruise Control (ACC) și Lane Assist (echipat standard).

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare