Nokian Tyres lansează o nouă generație de anvelope de vară

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Nokian anvelope

Nokian Tyres lansează o nouă generație de anvelope de vară pentru piața central-europeană. Noua generație de anvelope de vară oferă tehnologia Dual Zone Safety, special concepută pentru condițiile variate din timpul verii.

Tehnologia Nokian Dual Zone Safety a fost introdusă mai întâi la modelele de vehicule pentru pasageri și apoi la SUV-uri și gama crossover.

Anvelopele Nokian Tyres oferă confort la volan, durabilitate și siguranță, garantând mai multă liniște în timpul deplasărilor pe timp de vară.

Orice anvelopă poate rula fără probleme, atunci când condițiile meteorologice sunt perfecte. Cu toate acestea, în condiții surprinzătoare precum ploile bruște, anvelopele trebuie să ofere performanțe extrem de stabile. Este foarte important ca anvelopa să poată fi controlată în timpul manevrelor evazive, în timpul frânării sau pe suprafețele umede. Șoferii au nevoie de fiabilitate și consecvență, ceea ce înseamnă că anvelopele trebuie să își păstreze aderența și manevrabilitatea de la începutul primăverii, până toamna târziu, spune Martin Dražík, Tire Expert și Product Manager, Nokian Tyres, Central Europe.

Anvelope Nokian pentru SUV-uri

Gama de anvelope de vară este completată de noi anvelope pentru SUV-uri: Nokian Powerproof SUV și Nokian Wetproof SUV. Ambele noi produse din portofoliul Nokian Tyres dispun de tehnologia Dual Zone Safety cunoscută de la modelele de vehicule de pasageri. Aceste anvelope sunt concepute pentru vehicule tip SUV și crossover, pentru o manevrabilitate precisă și senzație plăcută de condus.

Anvelopele vin echipate cu tehnologia Aramid Sidewall. Structura laterală conține fibre de aramidă extrem de puternice, ceea ce oferă rezistență la impact și tăieturi bruște, care altfel ar putea întrerupe cu ușurință o deplasare. Aceeași tehnologie Aramid Sidewall este folosită la producerea tuturor anvelopelor Nokian Tyres pentru autoutilitare și rulote.

Noua anvelopă Nokian Powerproof SUV a fost dezvoltată și testată în colaborare cu campionul de Formula 1, Mika Häkkinen.

Nokian Powerproof și Nokian Wetproof oferă siguranță în timpul verii pentru șoferii care călătoresc pe drumurile din Europa Centrală.

Anvelope Nokian pentru mașini electrice

Anvelopa de vară Nokian eLine 2 are o rezistența scăzuta la rulare și oferă economii de combustibil. Aceasta reprezintă soluția ideală pentru o conducere sigură și ecologică. Anvelopa clasificată AA este populară în rândul șoferilor de mașini electrice.

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Foto: Image by Laz111 from Pixabay

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

………………………………………………………………………………………………………………………

#EVmarket #News #Automotive #ElectricVehicle #EVs #ElectricCar #Technology #Drive #EV #eMobility #DriveElectric #FutureMobility #ElectroMobility #FullElectric #PureElectric #Cars #Car #Elektro #ElectricEngine #Electric #ZeroEmission #Energy #Sustainability #ClimateChange #Sustainable #dynamic #efficient #forwardthinking #future #thefuture #electricar #electricfuture #ecofriendly #mobility

Știri similare