myOpel: funcții pentru Corsa-e și Grandland X Plug-in Hybrid

Autor: Dan Vache
Mașini electrice 2020

Aplicația myOpel oferă posesorilor de mașini electrice Opel și hibride, Corsa-e și Grandland X Plug-in Hybrid, accesul la câteva funcții ale autoturismelor.

myOpel funcții specifice pentru Opel Corsa-e și Opel Grandland X Plug in Hybrid

  • Verificați autonomia – estimarea autonomiei ia în calcul stilul de conducere personal
  • Setați temperaturi interioare confortabile înainte de începerea călătoriei
  • Cum pot încărca Opel Corsa-e sau Grandland X Plug in Hybrid cât mai ieftin?
  • Notificări, precum cele de service

Cu „myOpel” și un smartphone, puteți afla nivelul de încărcare al bateriei, selecta ora de încărcare și puteți porni aerul condiționat oricând. Aplicația „myOpel” oferă, de asemenea, notificări importante, cum ar fi programarea în service.

Un sistem inteligent calculează autonomia afișată de aplicația „myOpel”. Nu ia în calcul doar starea de încărcare a bateriei, ci și stilul de conducere anterior.

V-ar putea interesa și:

Dacă un Opel Corsa-e este condus deosebit de eficient, acest stil de conducere economic este reflectat în mod corespunzător în estimarea autonomiei rămase. Daca un model Corsa-e este condus mai sportiv, afișajul arată o estimare diferită a autonomiei, chiar dacă starea de încărcare a bateriei este identică cu cea din cazul precedent.

Programează timpii de încărcare și folosește electricitate mai ieftină

A doua funcție controlată de la distanță se referă la gestionarea tarifelor. Când Corsa-e sau hibridul plug-in Grandland X sunt conectate, utilizatorii pot planifica ora la care ar trebui să înceapă încărcarea.

Dacă energia electrică este mai ieftină noaptea, pot fi evitate prețurile mai mari din timpul zilei prin programarea încărcării autovehiculului pe timpul nopții, economisind astfel sume importante.

V-ar putea interesa și:

Corsa-e, precum și plug-in-ul hibrid Grandland X sunt dotate standard cu sistem de climatizare cu aer condiționat. Un alt avantaj al aplicației “myOpel” este acela că sistemul de climatizare poate fi programat de la distanță. Astfel, setarea temperaturii interioare poate fi făcută înainte de începerea călătoriei, indiferent dacă temperatura exterioară înregistreză valori de minus 10 sau plus 30 de grade Celsius.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare