MOL Plugee – o nouă aplicație pentru stații de încărcare

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset

Grupul MOL a lansat aplicația MOL Plugee, care permite un nou tip de soluție de plată, care ia în considerare capacitatea de absorbție a energiei electrice a autovehiculelor și este mult mai bine adaptată nevoilor tuturor celor care dețin o mașină electrică.

Aplicația MOL Plugee va taxa utilizatorii în funcție de cantitatea de energie consumată (lei/kWh), de tipul de încărcător (AC/DC) și, într-o mai mică măsură, de timpul de încărcare (lei/unitate).

Odată cu lansarea aplicației MOL Plugee, taxa fixă pentru sesiunile de încărcare nu va mai putea fi aplicată.

Dezvoltată de Grupul MOL pe baza unui concept inovativ, aplicația a fost creată de către Driivz, companie globală de software pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Ce mașini ieftine puteți cumpăra prin Programul Rabla 2021

Aplicația MOL Plugee este disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS și poate fi descărcată din App Store și Google Play. Înregistrarea în aplicație este gratuită.

Tarife încărcare MOL Plugee

mol plugee tarife

„Continuăm strategia noastră de dezvoltare pentru a construi una dintre cele mai mari rețele de stații de servicii din România. În baza acordului cu CNAIR, recent semnat, cele 14 stații de servicii, care vor fi deschise pe autostrăzile Nădlac – Sibiu (A1), Pitești – București (A1) și Cernavoda – Constanța (A2) vor beneficia de stații de încarcare destinate vehiculelor electrice. Ne propunem să asigurăm libertate de circulație pentru clienții noștri, indiferent de tipul de vehicul pe care îl aleg și rămânem dedicați strategiei noastre, aceea de a vinde kilometri în loc de litri”, a declarat Camelia Ene, CEO&Country Chairman MOL România.

Mega Image a ajuns la 72 de puncte de încărcare electrice

O rețea formată din șase țări (Ungaria, Republica Cehă, România, Slovacia, Slovenia și Croația) va deveni interoperabilă datorită serviciului de roaming, odată cu lansarea MOL Plugee.

Grupul MOL operează în prezent 168 de stații de încărcare în șase țări din regiune, dintre care 79 sunt pe teritoriul Ungariei. În România sunt disponibile 23 de stații de încărcare în stațiile de servicii MOL.

TOP 10 cele mai ieftine mașini electrice la vânzare în 2021

La nivel regional, până la sfârșitul anului 2021, numărul de încărcătoarelor va ajunge la 200, prin urmare, în curând vom putea conduce confortabil propriul vehicul electric de la granița cehă la Marea Adriatică sau Marea Neagră.

V-ar putea interesa și:

În cadrul programului NEXT-E, co-finanțat de Uniunea Europeana consorțiul proiectului va deține în total 252 de încărcătoare în șase țări (Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Croația, Ungaria și România), instalate la o distanță de 70-80 km de către MOL și partenerii săi strategici (E.ON, HEP, Petrol, BMW, Nissan).

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare