Mercedes-Maybach EQS este noul concept electric Mercedes

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Mercedes-Maybach EQS

Mercedes-Maybach EQS este noul concept electric Mercedes expus în cadrul Salonului Auto de la München. Conceptul prefigurează un nou SUV Mercedes complet electric care va ajunge pe piață în 2022.

Mercedes-Maybach EQS în versiune de serie își va face debutul la scurt timp după lansarea SUV-ului din familia Mercedes-EQ. Ambele versiuni ale SUV-ului EQS vor avea o autonomie de circa 600 de kilometri.

Mercedes-Benz EQS: autonomie și prețuri în România

În interior, partea din spate devine un loc confortabil de lucru sau odihnă datorită scaunelor Executive și a pachetului Chauffeur. La aceasta se adaugă detalii exclusive precum noile panouri ale ușilor, ale căror cotiere sunt proiectate ca niște arcade.

Mașini Mercedes 2021: ce modele noi sosesc în România

Există, de asemenea, elemente de finisare în lac alb și materiale în albastru de mare, care creează o atmosferă plăcută la bord ca pe un iaht elegant.

Conceptul Mercedes-Maybach EQS expus la München este în nuanțele Zircon Red și Obsidian Black.

O altă caracteristică cheie distinctivă este vopseaua în două culori, în negru metalic obsidian și roșu zircon metalic, cu o fâșie fină în crom, ca linie de separare vizuală.

V-ar putea interesa și:

Suprafețele generoase cromate nu numai că se extind peste prizele de aer și difuzorul din față și din spate, dar încadrează și geamurile laterale cu un înveliș cromat care curge dinamic într-un design 3D. Stâlpii B sunt, de asemenea, cromați și au fost finisați exclusiv cu un model subtil de emblemă de marcă. „M” Maybach se găsește și pe stâlpul D.

Foto: Mercedes Benz

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare