Mercedes-Benz România are un nou CEO – Amanda Zhang

Autor: Dan Vache
Mercedes-Benz Romania

Mercedes-Benz România anunță că Amanda Zhang (43 de ani), Senior Manager Marketing Communications în cadrul Mercedes-Benz AG, va prelua funcția de CEO de la Martin Schulz (47 de ani), începând cu 1 martie 2021.

După un mandat de 2 ani la conducerea Mercedes-Benz România, în care a îndrumat echipa locală de-a lungul unei perioade fără precedent,.Martin Schulz va prelua funcția de Președinte și CEO al Mercedes-Benz Cars Middle East.

V-ar putea interesa și:

Cariera Amandei Zhang a debutat cu un Program Internațional de Management în cadrul Daimler, acum aproape 20 de ani. De atunci, a supervizat proiecte internaționale complexe precum „Journey to China” – care.a constat în transferarea operațiunilor de vânzări din Hong Kong în Beijing.

Mercedes-Benz România lansează MPV-ul electric EQV

De asemenea, Amanda Zhang a contribuit semnificativ la consolidarea performanțelor.echipei de Sales Market Management din Japonia și la dezvoltarea echipei de Product Management și Marketing din Regiunea Europa. Începând cu 2016,.Amanda a fost implicată direct în elaborarea unui centru de competență dedicat zonei de Product Management și Marketing,.cu două locații în Europa, dezvoltând totodată proiecte locale și regionale în 18 piețe europene.

Precum Amanda Zhang, Martin Schulz s-a alăturat companiei Mercedes-Benz în urmă cu 20 de ani,.iar parcursul său profesional a inclus roluri în mai multe țări. Înainte de poziția de CEO al Mercedes-Benz România, Martin a coordonat activitățile de Sales & Marketing din Vietnam și Thailanda şi,.din 2016, a ocupat funcția de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram