Mașinile Tesla vor vorbi cu pietonii foarte curând

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset

Mașinile Tesla vor vorbi cu pietonii foarte curând, dacă șoferii doresc. Ar putea fi o nouă surpriză făcută de Elon Musk industriei auto.

Mașinile Tesla vor vorbi

Elon Musk a publicat pe Twitter un video însoțit de următorul mesaj: „Tesla va vorbi în curând cu oamenii, dacă doriți. Acest lucru este real”.

Musk vrea să folosească cât mai mult Inteligența Artificială în mașinile Tesla. În acest video, un Model 3, spune pietonilor „Nu te uita doar! Urcă!”.

V-ar putea interesa și:

Anul trecut, Tesla a schimbat partea frontală a Model 3 pentru a încorpora un difuzor în mască, adăugând un sistem de avertizare pentru pietoni conform cerințelor de reglementare pentru vehicule electrice din SUA și Europa.

Tesla a făcut o actualizare Model 3 pentru a emite un sunet atunci când vehiculul se deplasează încet (până la 19 km/h). Se pare că Tesla vrea să profite de faptul că este forțat să adauge difuzoare exterioare pe mașinile sale și să lanseze noi funcții.

V-ar putea interesa și:

Tesla va avea o mașină electrică de 25.000 de dolari (21.000 euro), care va ajunge pe piață peste trei ani, în 2023. Prețul va fi mai mic datorită tehnologiei pe care americanii o vor folosi pentru a produce baterii mai ieftine.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare