Mașini Mercedes 2021: ce modele noi sosesc în România

Autor: Cosmin Lixandru
A+A-
Reset
masini mercedes , masini plug-in

În 2021, vor fi lansate în România 12 modele noi de mașini Mercedes Benz, care vor avea și motorizări hibride sau electrice.

Noi mașini Mercedes electrice

SUV-ul electric Mercedes-Benz EQA și limuzina EQS (Mercedes Clasa S electric) vor fi disponibile în showroom-uri anul acesta. Mercedes EQS va avea o autonomie de peste 700 de kilometri WLTP, în timp ce Mercedes EQA va avea o autonomie între 420 km și 500 km WLTP.

EQA dispune de toate caracteristicile lui Mercedes GLA, îmbinate cu un sistem de propulsie electric. Noul EQA este construit în Rastatt (Germania) și Beijing (China).  În România, EQA 250 are un preț de pornire de 49.170 euro cu TVA.

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA

Mașini Mercedes hibride

Noul Mercedes Clasa C Sedan și Estate va fi, de asemenea, disponibil anul acesta în România. Toate motorizările vor fi hibride (mild hybrid si hybrid plug-in). Clasa C plug-in hybrid va avea o autonomie electrică de aproximativ 100 de kilometri (WLTP).

Clasa C

Mercedes Clasa C Sedan

Un alt model hibrid este Mercedes-Benz S 580e plug-in hybrid. Și acesta are o autonomie electrică de aproximativ 100 de kilometri (WLTP), având o baterie cu o capacitate de 28 kWh. Sistemul integrează un motor M256 de 3 litri de pe S450 și S500 4MATIC și un motor electric. Sistemul dezvoltă 510 CP.

Mercedes-Benz S 580e

Mercedes-Benz S 580e

Alte modele noi de mașini Mercedes în 2021 pregătite pentru lansare sunt CLS facelift și S-Class Maybach.

S-Class Maybach

S-Class Maybach

V-ar putea interesa și:

Cinci modele noi de masini Mercedes AMG vor ajunge în România pana la finalul anului: AMG EQS, AMG CLS 53 FL, AMG GT 4-Doors Coupé facelift, AMG SL și Mercedes AMG C63.

Mercedes AMG C63

Mercedes AMG C63

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare