Mașini în leasing cumpărate de români anul acesta

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Masini in leasing Tesla

Românii se feresc de rate când vor să își cumpere o mașină nouă. Din ce în ce mai puține mașini în leasing sunt cumpărate de români.  Numărul brandurilor auto unde ponderea vânzărilor în leasing este de peste 50% din volume a scăzut simțitor anul acesta.

Din 31.800 de mașini noi vândute în primele patru luni 9.200 au fost mașini în leasing, reprezentând 29% din totalul livrărilor.

Ce mașini în leasing cumpără românii

Deși brandul auto american nu are o reprezentanță în România, românii cumpără din ce în ce mai multe mașini noi Tesla. Dealerii multimarca care vând modele Tesla noi acceptă și plata în rate. Astfel, 57% dintre mașinile Tesla înmatriculate în primele 4 luni au fost cumpărate în leasing. Patru exemplare Tesla au fost luate în leasing, iar trei au fost plătite cash, în primele luni ale anului. Modelele Tesla noi costă în România de la 45.000 euro

Citiți în continuare pe Wall-Street.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

………………………………………………………………………………………………………………………

#EVmarket #News #Automotive # Leasing #ElectricVehicle #Eco #EVs #ElectricCar #Technology #Drive #EV #eMobility #DriveElectric #FutureMobility #ElectroMobility #FullElectric #PureElectric #Cars #Car #Elektro #ElectricEngine #Electric #ZeroEmission #Energy #Sustainability #ClimateChange #Sustainable #efficient #forwardthinking #electric #electricar #electricfuture #ecofriendly #mobility #Masinielectrice

Image by Fungai Tichawangana from Pixabay

Știri similare