LeasePlan România deschide un showroom pentru autovehicule rulate CarNext by LeasePlan

Autor: Cristian Gubandru
CarNext by LeasePlan PALLADY autovehicule rulate

LeasePlan România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de leasing operațional, deschide un showroom pentru autovehicule rulate CarNext by LeasePlan, în B-dul Theodor Pallady din București.

De la intrarea pe piața din România, în 2007, LeasePlan a comercializat aproape 30.000 de autovehicule rulate, dintre care peste 5.000 de mașini second hand au fost vândute prin showroom-urile CarNext by LeasePlan către clienții finali (B2C).

Înființat în 2017, CarNext by LeasePlan oferă:

  • rulaj de bord certificat,
  • mașini cu istoric complet,
  • transparență privind starea vehiculului,
  • garanție 12 luni,
  • posibilitate de retur și primire bani înapoi,
  • livrare gratuită în orice colț al țării.

„În prezent, interesul pentru autovehicule rulate este în creștere având în vedere termenele de livrare pentru autovehiculele noi. Credem că migrarea clienților dinspre zona de autovehicule noi către cele rulate în căutarea unor soluții de mobilitate imediată, vă presupune ridicarea standardelor în piață de autovehicule second hand ajutând și mai mult la cizelarea acesteia. CarNext by LeasePlan răspunde acestor nevoi prin respectarea standardelor înalte și cu o gamă larga de modele ce poate fi livrată către clienții B2C imediat”, a spus Daniel Ciochină, Car Remarketing Manager, LeasePlan România.

LeasePlan România mai deține un showroom pentru autovehicule rulate CarNext by LeasePlan pe Bld. Timișoara din București.

CarNext by LeasePlan AFI

Leasingul operațional oferă companiilor soluții integrate de administrare a flotelor auto.

„Observăm întoarcerea spre normalitate în ceea ce privește gradul de utilizare al vehiculelor (parcurs, mentenanță, daune etc). Din punct de vedere al sectoarelor de business, cererea de leasing operațional a rămas constantă. Ponderea vehiculelor electrice în flota LeasePlan România este în linie cu dezvoltarea acestui segment în piața auto locală. Considerăm că acest segment va urma un trend ascendent depinzând de subvențiile acordate sub formă de ecotichete și investițiile în dezvoltarea infrastructurii stațiilor de încărcare”, a declarat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România.

Leasing auto – tipuri de contracte și diferența dintre ele

Predictibilitatea cheltuielilor este extrem de importantă pentru companii, iar plata unei sume lunare (chirie) versus o cheltuială mare o dată pentru achiziție și apoi pentru cheltuieli lunare de mentenanță sau reparații, care pot să difere mult de la o lună la alta, este mai sigură.

„Pandemia nu a modificat cu nimic serviciile pe care le promovăm în România. De asemenea, din punct de vedere mobilitate, oferim în continuare soluții pentru orice fel de nevoi – de la o zi la 57 de luni de contract”, susține Bogdan Apahidean.

Considerând digitalizarea un factor cheie pentru a livra servicii la timp, în mod eficient, LeasePlan România continuă să investească în dezvoltarea acestei direcții pe trei arii ce țin de interacțiunea cu furnizorii (administrare reparații service, anvelope, spălătorii, mașini de înlocuire), cu potențialii clienți și cei existenți.

V-ar putea interesa și:

„Clienții existenți au la îndemână aplicația „MyLeasePlan”, prin intermediul căreia pot să programeze cu ușurință operațiunile de întreținere și reparații la partenerii agreați, să genereze rapoarte financiare pentru fiecare autovehicul, să printeze RCA-uri și CIV-uri, să deschidă dosare de daună. Clienții potențiali pot achiziționa online autovehicule rulate prin intermediul site-ului carnext.com sau să opteze pentru leasing la un autovehicul nou prin DigitalShowroom”, a adăugat Bogdan Apahidean.

LeasePlan este o companie financiară olandeză specializată în mobilitate și management de flote auto, prezentă pe piața românească din 2007. Serviciile acesteia constau în finanțarea în leasing operațional și administrarea flotelor auto. În cei 15 ani de la intrarea pe piață, compania a reușit să administreze până în prezent în total peste 42.000 de autovehicule.

Leaseplan este un lider global în Car-as-a-Service, cu aproximativ 1.8 de milioane de autovehicule în administrare, în 29 de țări. LeasePlan cumpără, finanțează și gestionează autovehicule noi pentru clienții săi, asigurând un serviciu complet, pe o durată a contractului de la 3 până la 4 ani.

Compania se angajează să-și asume un rol de lider în tranziția către mobilitatea cu emisii zero și și-a propus obiectivul ambițios de a atinge emisii zero cu flota sa finanțată până în 2030.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare