Investițiile MOL România în 25 de ani: 200 de MIL. dolari

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset

Investițiile MOL România ajung după 25 de ani de la intrarea pe piață la 200 de milioane dolari. Alocarea de capital a fost făcută în extinderea organică și modernizarea rețelei de retail și a sistemului logistic, iar suplimentar MOL a achiziționat doi jucători Shell (2004) și Eni / Agip (2014).

MOL România are o reţea de 234 de staţii de servicii, două depozite de carburanți la Giurgiu și Tileagd,.un terminal GPL la Tileagd, divizii de lubrifianți și produse petrochimice și un portofoliu extins de produse și.servicii dedicate persoanelor fizice și companiilor.

MOL România a crescut în cei 25 de ani alături de economia românească, la a cărei dezvoltare a contribuit. Nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri au fost întotdeauna în prim-plan și.am dorit să le oferim acestora produse și servicii inovatoare. Compania a beneficiat în tot acest timp de sprijinul puternic al Grupului MOL și de munca dedicată a unei echipe solide de profesioniști,.datorită cărora strategia de dezvoltare pe termen lung a fost pusă în practică cu succes, a afirmat Camelia Ene,.CEO & Country Chairman al MOL România.

MOL a introdus plata pentru mașini electrice în benzinării

MOL România se află în acest moment în plin proces de transformare dintr-un retailer de produse petrochimice într-un furnizor de servicii complete,.în linie cu schimbările în comportamentul consumatorilor și cu strategia de dezvoltare a Grupului MOL.

Proiecte de viitor pentru stațiile MOL România

Viziunea companiei pentru următorii 10 ani este că stațiile de alimentare vor deveni stații de servicii integrate, pentru cumpărături alimentare,.cafea sau încărcarea mașinilor electrice. Compania a început deja procesul de transformare. Strategia de dezvoltare este concentrată pe 3 piloni principali: Digitalizare, Dezvoltare și Diversificare.

MOL România a introdus de-a lungul timpului noi concepte de retail, precum conceptul gastronomic Fresh Corner lansat în 2015,.și a început dezvoltarea de servicii în sectorul electromobilității din 2017, prin lansarea MOL Plugee.

V-ar putea interesa și:

Serviciile de încărcare a mașinilor electrice, dezvoltate prin proiectul pan-european NEXT-E și din surse proprii,.sunt disponibile în acest moment în 20 de stații MOL România. Începând cu anul 2018, Compania este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice.

Urmărește-ne pe  FACEBOOK

Știri similare