750 de mașini cu acte false, pe numele unui bucureștean

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset

Polițiștii au descoperit un grup de persoane care făceau înmatriculări provizorii cu acte false pentru mai multe autovehicule în București și Ilfov.

Acte false

Aceștia au înmatriculat provizoriu în circulație cu acte false și mașini date în urmărire de autoritățile din Franța sau Germania, două autovehicule având un preț de aproximativ 150.000 de euro.

Interesant este faptul că un bucureștean a reușit performanța de a avea 750 de mașini înmatriculate provizoriu pe numele său.

V-ar putea interesa și:

Vrei să vezi cât costă un RCA pentru mașina ta în 2020? Găsești aici cele mai bune prețuri.

„Urmează să se efectueze cercetări şi pentru alte 750 de autovehicule înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din Bucureşti”, anunță autoritățile.

Au fost emise patru mandate pe numele unei femei şi a trei bărbaţi, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul IPJ Dâmboviţa pentru audieri.

Persoanele sunt bănuite de fals în înscrisuri şi declaraţii, uz de fals, instigare la fals şi complicitate la fals privind înmatricularea de autovehicule.

V-ar putea interesa și:

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, efectuează 4 percheziţii domiciliare pe rază municipiului Bucureşti şi în Ilfov la 4 persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de fals sub înscrisuri sub semnătură privată (59 de acte materiale), fals în declaraţii (32 de acte materiale), instigare la fals intelectual sub formă participaţiei improprii (31 de acte materiale), uz de fals (3 acte materiale), complicitate la fals intelectual sub formă participaţiei improprii (11 acte materiale) privind înmatricularea provizorie în circulaţie a 31 de autovehicule de către autorităţi competențe în domeniu din Bucureşti şi judeţul Ilfov”, se mai arată în comunicat.

Photo by Sorin Gheorghita on Unsplash

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare