Funcție iPhone: „Hey Siri, Poliția mă trage pe dreapta”

Autor: EVmarket Romania
iphone politia romana sofer circulatie amenzi codul rutier

O nouă funcție iPhone va începe automat să înregistreze interacțiunea dintre șofer și polițist și va trimite locația evenimentului unei persoane presetată din lista de contacte, scrie Wall-Street.ro.

iPhone Shortcuts

Utilizatorii iPhone trebuie să pronunțe fraza ”Hey Siri, I’m getting pulled over” – Hey Siri, Poliția mă trage pe dreapta!, pentru ca smartphone-ul Apple să înceapă să înregistreze.

V-ar putea interesa și:

Noua funcție este una dintre comenzile rapide – Shortcuts – disponibilă pentru utilizatorii telefoanelor iPhone. Lansată în 2018, Shortcuts permite posesorilor iPhone să execute mai multe operațiuni prin telefonul lor cu o simplă comandă vocală, cu ajutorul AI-ului Siri. O opțiune similară nu este momentan disponibilă pentru telefoanele Android.

V-ar putea interesa și:

Tensiunile au început după ce afro-americanul George Floyd a fost asfixiat de un poliţist în Minneapolis.

Noua comandă rapidă pentru iPhone a fost concepută de Robert Petersen, care a postat și un link pe Twitter, explicând ce face aceasta mai exact.

Opțiunea a fost lansată ca urmare a tensiunilor rasiste din SUA, care au culminat cu revolte de stradă și conflicte între populație și polițiști, care sunt acuzați de abuzuri, scrie Fox News.

V-ar putea interesa și:

Foto: Facebook Politia Romana

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare