Ford România va livra 100 Ford Puma către QFort

Autor: Cosmin Lixandru
A+A-
Reset
Ford Romania Puma

Ford România, prin intermediul dealer-ului Plusauto Craiova, va livra 100 de vehicule Ford Puma către compania românească Casa Noastră, deținătoare a brand-ului de ferestre QFort.

Ford România a livrat 20 din cele 100 de Puma

Până în acest moment au fost livrate 20 de mașini, urmând ca restul de vehicule să intre în posesia QFort până la finalul acestui an. Aceasta este prima flotă de Ford Puma de asemenea anvergură, achiziționată de către o companie cu capital 100% românesc.

V-ar putea interesa și:

“Ne bucurăm să vedem că, în această perioadă plină de provocări, o firmă românească susține industria auto locală. Sperăm ca acest demers să creeze un precedent, astfel încât și alte companii să achiziționeze modelele Ford produse în România”, a declarat Cristian Prichea, Director General FordRomânia – Compania Națională de Vânzări.

La finalul lunii mai, Ford a anunțat că extinde gama modelului Puma, oferind opțiuni suplimentare de echipare și de motorizare. Astfel, clienții pot acum alege, pentru prima dată, între un Ford Puma cu motor diesel EcoBlue de 1,5 litri și 120 CP, un Ford Puma echipat cu transmisie automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj și o nouă variantă luxoasă de echipare – Puma ST-Line Vignale.

V-ar putea interesa și:

Ford Puma este prima mașină cu tehnologie hybrid produsă în România.

Producția modelului Puma a demarat la uzina Ford din Craiova în octombrie 2019, ca urmare a unei investiții suplimentare de aproximativ 200 de milioane de euro, alăturându-se astfel modelului EcoSport și motorul de 1.0 l EcoBoost. Din 2008, de la venirea sa în România și până în prezent, Ford a investit aproximativ 1,5 miliarde de euro în fabrica de la Craiova în cadrul căreia lucrează în jur de 6300 de angajați.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare