Ford Puma – preț de lansare 16.500 euro în România

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset

Ford Puma, model produs exclusiv la Craiova, are un preț de lansare de 16.500 euro cu TVA în România, prețul de listă fiind de 20.250 euro cu TVA. Ford Puma are patru variante de echipare: Titanium, Titanium X, ST-Line și ST-Line X. 

Versiunea Ford Puma hybrid a fost vedeta lansării noului SUV compact în România. Promovat ca primul model hibrid fabricat în România, Ford Puma hybrid are un preț de listă este de 20.750 euro, în echiparea Titanium.

Ford Puma Hybrid, preț prin programul Rabla 2020

Noul SUV de segment B Ford Puma este un mild hybrid (sistem 48 de volți). Prin urmare, statul oferă prin Rabla Clasic suma de 2.500 lei pentru un hibrid,  la care se adaugă un ecobonus de 1.000 lei daca emisiile propulsorului ales sunt sub 96 grame CO2/km și 6.500 lei pentru o rablă. Așadar, prin Programul Rabla Clasic puteți avea o reducere de 10.000 lei (2.080 euro) din prețul de listă al dealerului auto.

V-ar putea interesa și:

Motorizarea acestui mild hybrid „românesc” este un propulsor de 1.0 litri EcoBoost 125 CP. În standard, Ford Puma hybrid are ca dotări: scaune față cu suport lombar și masaj, încărcare wireless pentru smartphone-uri, faruri cu tehnologie LED, precum și multe tehnologii de asistență a șoferului, cum ar fi Active City Stop, Lane Keeping Aid, Active Cruise Control.

Adaptarea vechilor mașini la mobilitatea electrică, o soluție?

Ford Puma hybrid poate fi comandat și cu un propulsor de 1 litru benzină 155 CP. Prețul va fi cu 1.000 euro mai mare decât pentru motorul de 125 CP. Dacă va doriți o echipare mai bogată, Titanium X, plătiți în plus 2.000 euro.

V-ar putea interesa și:

Versiunea Ford Puma non-hibridă este mai ieftină cu 500 euro.

„Ne bucurăm și suntem foarte mândri să anunțăm că, începând de azi, îi așteptăm în showroom-urile Ford din toată țara pe toți cei interesați să-și comande noul Ford Puma. Prețul special de lansare anunțat astăzi este disponibil cu sprijinul acordat atât de către Ford România, dar și de către dealerii săi, ca parte a eforturilor noastre susținute de a încuraja vânzările de vehicule noi pe piața locală”, a declarat Cristian Prichea, Director General Ford România – Compania Națională de Vânzări.

10 mașini electrice cu o autonomie reală de peste 400 de km

Alte modele hibrid în gama Ford sunt Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge și noul Explorer Plug-In Hybrid.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare