Ford Craiova a produs viziere în loc de vehicule, timp de o lună

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Ford Craiova

Ford Craiova a produs viziere în locul vehiculelor Ford Puma, Ford EcoSport și a motoarelor în ultimele 4-6 săptămâni,  spune Ian Pearson, președintele Ford România, scrie Wall-Street.ro.

Au fost fabricate 16.000 de viziere la Ford Craiova

Fără îndoială este ceva nou pentru noi toți, nu mi-aș fi imaginat niciodată acum 6-9 luni că vom ajunge în această situație. Iar acum, în ultimele 4-6 săptămâni am produs viziere în loc să producem vehicule Puma, EcoSport și motoare. Aceasta este realitatea noastră, traversăm vremuri dificile, dar sunt încântat de modul cum angajații noștri au reacționat, înțelegând situația și adatptandu-se. (…) Sunt sigur că în viitorul apropiat vom reveni la nivelul inițial al volumelor de producție pe măsură ce reprezentanțele noastre de vânzări se redeschid.

 

– Ian Pearson, președintele Ford România –

În unele locuri de muncă distanța de 2 metri la Ford Craiova nu a fost posibilă și prin urmare, în aceste locuri angajații poartă măști de protecție sau viziere produse în fabrica de Motoare.

V-ar putea interesa și:

Ford Craiova a reluat producția de autoturisme pe 4 mai 2020, toți angajații fiind obligați să lucreze cu măști de protecție în cadrul uzinei.

Ford a suspendat temporar producția începând cu data de 19 martie 2020 pentru o perioadă de câteva săptămâni, în principalele sale unități de producție din Europa (Saarlouis și Koln, Germania; Valencia, Spania și Craiova, România).

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare