Expoziție cu lucrările a 6 fotografi auto români la Galeria Galateca

Autor: Cristian Gubandru
bmw i7, Galateca,

Galeria Galateca găzduiește timp de trei zile, în perioada 15-18 septembrie, o expoziție cu lucrările a șase fotografi auto români: Dragoş Savu, Adrian Cobzaşu, Bogdan Paraschiv, Mihai Dăscălescu, Ramona Copil și Ciprian Mihai.

Lucrări de vânzare la Galeria Galateca

O ediţie limitată de lucrări este disponibilă pentru vânzare. Expoziţia găzduiește evenimente speciale şi se încheie cu un concert de muzică de cameră organizat împreună cu Festivalul de Muzică de Cameră SoNoRo.

#BMWPhotoCamp a început ca un proiect care să aducă în prim-plan fotografii din industrie, care dau viaţă multor materiale media şi care pun în valoare modele şi evenimente auto.

România are o tradiţie bogată a fotografiei auto, cu un prim nucleu format la finalul anilor ’90 prin proiectul Freelancer, aparţinând unuia dintre pionierii în domeniu, Dan Beşliu.

Proiectul a fost organizat ca o experienţă de mai multe zile în care unii din cei mai buni reprezentanţi din lumea fotografiei auto au explorat modelele mărcii şi le-au interpretat din perspective şi stiluri foarte personale.

La #BMWPhotoCamp au fost prezentate şase faţete foarte diferite ale mărcii.

BMW iX M60 este modelul de avangardă, în egală măsură eficient, cu emisii locale zero, construit cu grijă pentru mediu, dar şi capabil de performanţe dinamice remarcabile, dispunând de cel mai puternic sistem de propulsie care a echipat vreodată un model BMW – cu un vârf de 619 CP şi 1.100 Nm.

V-ar putea interesa și:

BMW Seria 4, expresia sportivităţii mărcii, s-a regăsit în toate formele în care este disponibilă: de la clasicul BMW Seria 4 Gran Coupé la versiunea electrică BMW i4 şi ultrasportivul BMW M4 Coupé.

A treia propunere de subiect a fost cea mai populară gamă de modele a mărcii, emblematicele BMW X5 şi BMW X6.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare