Citroen Ami – mașină electrică (cvadriciclu) cu preț sub 5.000 euro

Autor: Cosmin Lixandru
A+A-
Reset

Citroen Ami, model 100% electric de oraș, poate fi condus de tinerii de 16 ani cu permis de conducere B1. În România, mașina electrică va putea fi comercializată începând cu toamna 2022. Prețul Citroen Ami în România este de 4.990 euro cu TVA inclus, preț ce include tichetul Rabla Plus. 

Citroën AMI este disponibil pentru început exclusiv persoanelor juridice cu achiziție de minim 3 unități.

Citroen Ami

Modelul electric Citroen Ami vine cu o baterie care se încarcă în 3 ore de la o priză electrică standard, la fel ca un smartphone, cu o autonomie de 75 km.

Alternativă la scutere, biciclete, mopede

Ami este o alternativă la scutere, biciclete, mopede și la transportul public la costuri accesibile, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

AMI poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit. Poate fi utilizat pe toate tipurile de drum, cu excepția autostrăzilor, având viteză maximă de 45 km/h.

V-ar putea interesa și:

Ultra-compact, cu o lungime de 2,41 metri și diametru al cercului de virare de 7,20 m, Ami facilitează deplasările în oraș și manevrele de parcare. Modelul oferă posibilități extinse de personalizare având 6 pachete de accesorii colorate.

Mașina electrică se adresează nu doar persoanelor fizice, ci și serviciilor, de la car sharing la Free2Move sau închiriere pe termen lung. Modelul electric poate fi configurat și achiziționat online în orice moment al zilei, 7 zile din 7, și poate fi livrat direct la domiciliu.

Citroen Ami

Prețuri Citroen Ami pentru servicii în Franța

Închiriere pe termen lung: 19,99 euro pe lună versiunea Ami; închiriere pe o perioadă de 48 de luni, avans 2.644 euro și ecobonus 900 euro cu TVA inclus, în Franța.

V-ar putea interesa și:

Servicii de car-sharing prin Free2Move: de la 0,26 euro/min (în baza unui abonament lunar de 9,90 euro, fără niciun angajament, în Franța).

Ca descendent direct al Conceptului Ami One prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2019 și ca urmare a interesului crescut pe care l-a generat, Ami a devenit, în mai puțin de un an, o realitate.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare