Cea mai mare parcare moto privată din România

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
parcare moto

Cea mai mare parcare moto din România este gratuită și are 30 de locuri de parcare pentru motociclete în București. Primul motoSPOT by motoADN a fost deschis la AFI Cotroceni.

Persoanele juridice au comandat în aproximativ 4 luni de la demararea programului Rabla Plus, care include acum și Rabla Moto, 5 motociclete electrice.

Ochelari pentru șoferi: 10 modele recomandate.

Parcare moto în București

„Am deschis cea mai mare parcare moto privată din România. Așadar, cei care vor să meargă la cel mai mare mall din România, AFI Cotroceni, cu motocicleta sau scuterul, au acum la dispoziție 30 de locuri de parcare gratuite, realizate după standardele în vigoare. Parcarea moto este pe latura nordică a complexului comercial, la intrarea Galaxy AFI Cotroceni”, spune Răzvan Pavel, președinte motoADN.

V-ar putea interesa și:

Proiectul pentru o parcare moto în București a fost realizat de motoADN în parteneriat cu AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, cu sprijinul logistic oferit de VESTA Investment, unul din cei mai mari furnizori de marcaje rutiere din România.

”Sperăm ca în acest sezon să avem mult mai multe astfel de locații. Proiectul este parte din strategia noastră de mobilitate urbană prin care vrem să arătăm că deplasarea cu motociclete și scutere este o soluție rapidă și eficientă pentru a elibera orașele sufocate de trafic și de poluare”, mai spune reprezentantul motoADN.

Proiectul implementat de motoADN și AFI Cotroceni este o dovadă că soluții se găsesc, chiar și atunci când administrațiile locale sunt blocate în decizii și proceduri.

”AFI Cotroceni adaugă un serviciu nou tuturor clienților săi prin crearea unei parcări dedicate celor care vin la mall cu motocicleta sau cu scuterul. Considerăm că mobilitatea urbană și facilitarea accesului în zone de parcare marcate corespunzător contribuie la încurajarea mobilității și dezvoltării orașului nostru. Suntem bucuroși să susținem astfel de inițiative și să le oferim clienților noștri experiențe cât mai variate”, a declarat Silviu Chivereanu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Cum ajută o parcare moto participanții la trafic?

Realizarea cât mai multor parcări moto în orașele din România este o formă de a respecta alegerile celor care au trecut la deplasarea pe două roți, dar și o metodă de a-i încuraja pe cei care vor să facă această schimbare. Totodată, este una dintre cele mai eficiente măsuri de descongestionare a traficului.

Motocicletele și scuterele ajută la reducerea semnificativă a poluării, având în vedere că fiecare motocicletă sau scuter folosit în trafic în locul unui automobil aduce într-un an o reducere de 400 – 1.000 kg a cantității de CO2 care ajunge în atmosferă.

Conceptul motoSPOT by motoADN se va aplica tuturor acelor spații care oferă servicii utile motocicliștilor – de la parcare până la service, facilități de cazare, restaurante/cafenele.

Printre proiectele pentru care motoADN este conscută se află propunerea de introducere, din 2020 a programului Rabla MOTO – pentru motociclete și scutere noi și implicarea în stabilirea formulei finale a proiectului primăriei București privind taxa de mediu, astfel încât acesta să nu afecteze motocicliștii români.

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, cel mai mare food court dintr-un spațiu comercial din România, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre acestea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

………………………………………………………………………………………………………………………

#EVmarket #News #Automotive #ElectricVehicle #EVs #ElectricCar #Technology #Drive #EV #eMobility #Cars #Car #Elektro #Masinielectrice #Eco #electrification #AFM

Știri similare