Bolt vrea 130.000 de trotinete electrice în 100 de orașe

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Bolt

Bolt aduce serviciile sale de micromobilitate în peste 100 de orașe anul viitor în Europa. Compania va investi peste 100 de milioane euro în dezvoltarea activităților sale de micromobilitate și în construirea produselor personalizate și, va gestiona 130.000 de trotinete și biciclete electrice în 2021. 

În ultimele luni, Bolt a accelerat extinderea serviciilor sale de micromobilitate în 45 de orașe din 15 țări, inclusiv Suedia, Franța și Portugalia. Compania a lansat un serviciu de închiriere a bicicletelor electrice, devenind prima platformă de transport la cerere din Europa care are biciclete electrice,.trotinete electrice și servicii de ride-hailing sub un singur brand, într-o singură aplicație.

V-ar putea interesa și:

Orașele noastre suferă din cauza traficului, a emisiilor de dioxid de carbon și a lipsei spațiilor publice, cauzate de locurile de parcare. Credem că viitorul transportului urban este o rețea de servicii la cerere – ride-hailing, trotinete electrice, biciclete și alte vehicule ușoare. Zilele în care fiecare persoană trebuie să cumpere o mașină s-au încheiat, a spus Markus Villig, CEO și co-fondator Bolt, Markus Villig, CEO și co-fondator Bolt.

Anul acesta Bolt a introdus primul model de trotinetă electrică modulară

La începutul acestui an, Bolt a introdus primul său model de trotinetă electrică, proiectată și construită integral intern. Trotinetele electrice Bolt sunt modulare și, prin urmare,.foarte ușor de reparat, cu o durată de viață estimată de până la cinci ani și complet reciclabile.

În vara acestui an, am lansat în România trotinetele electrice Bolt în trei mari orașe, București, Cluj-Napoca și Constanța,.iar succesul lor a depășit toate așteptările, mii de trotinete deja fiind folosite zilnic. Serviciile Bolt de micromobilitate au fost din ce în ce mai căutate,.pentru că propun un mijloc de transport fiabil, rapid, ușor de folosit și sunt soluția ideală de a parcurge distanțe scurte, evitând aglomerația, a afirmat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

În septembrie 2020, Bolt a anunțat angajamentul de a avea un impact pozitiv asupra mediului (amprenta negativă de carbon).cu operațiunile sale cu trotinetele electrice, până la sfârșitul anului. Compania va sprijini proiectele care neutralizează mai mult dioxid de carbon din atmosferă decât adaugă, prin producția și întreținerea trotinetelor electrice.

Bolt a lansat anul acesta trotinete electrice în mai multe orașe din România

Compania a lansat trotinetele electrice în România anul acesta în București, Cluj-Napoca și Constanța,.alături de un ghid de măsuri de siguranță pentru micromobilitate, care încurajează utilizarea responsabilă a trotinetelor electrice. Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate,.care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

V-ar putea interesa și:

Societatea are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate,.cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse (Bolt Business), de închiriere de trotinete electrice,.de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara și Constanța.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare