Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Suceava

Autor: Dan Vache
Bolt ridesharing transport alternativ, Bolt green arad suceava valea prahovei, Bolt valcea, bolt craiova pitesti sibiu alba iulia, ingineri, Iasi, Brasov,

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Suceava. Astfel, compania estoniană continuă în ritm susținut planul de extindere și își consolidează poziția de lider de piață la nivel național, fiind de acum prezentă cu serviciile sale în 18 orașe din țară.

Prețul curselor Bolt din Suceava

Prețul curselor Bolt din Suceava începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție.

Lansarea serviciului de transport la cerere este o oportunitate pentru sucevenii care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

V-ar putea interesa și:

„În ultima perioadă, am reușit să adăugăm constant noi orașe pe harta Bolt, iar astăzi lansăm serviciile noastre de transport la cerere în Suceava. Suntem prima companie de ride-hailing prezentă aici și ne dorim să fim un partener de mobilitate de încredere și de lungă durată pentru suceveni,” a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei.

Bolt este lider de piață în România, fiind prezentă în 18 orașe cu serviciile de ride hailing, extinzându-și continuu oferta și acoperirea națională.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn