Bolt lansează serviciile de transport în Iași

Autor: EVmarket Romania
Bolt Driver femei, Iasi, Constanta,

 Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, își extinde prezența în România, lansându-și serviciile în Iași, al cincilea oraș pe harta țării, după București, Constanța, Timișoara și Cluj-Napoca. Compania estoniană aduce la Iași serviciul de ride-hailing.

”Iași a fost de multă vreme în planurile noastre de extindere, dat fiind că este unul dintre cele mai mari și mai dinamice orașe din România. (…) Ne bucurăm că, odată cu lansarea acestor prime servicii, putem oferi o nouă sursă de venit unui segment important al populației, cu care vom putea colabora ca șoferi parteneri și o variantă alternativă de transport, cu un număr mai mic de pasageri, utilizatorilor aplicației,” a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Prețul curselor Bolt la Iași

Prețul curselor Bolt la Iași începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei.

V-ar putea interesa și:

Pentru a accesa serviciile Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația de ride-hailing Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau Apple Store. Atât pasagerii, cât și șoferul au obligația legală de a purta permanent masca de protecție.

Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Bolt a avut un an extrem de dinamic în România, deschizând noi orașe și adăugând la serviciile de ride-hailing pe cele de livrare de mâncare și de închiriere de trotinete electrice.

V-ar putea interesa și:

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse (Bolt Business), de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara și Constanța.

Toate cursele de ride-hailing de la Bolt sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, ca urmare a Bolt Green Plan, de a reduce amprenta ecologică a companiei.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă. Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn