Bolt intră pe piața din Sibiu cu serviciile de ride-hailing

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset
bolt craiova pitesti sibiu alba iulia

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de ride-hailing în Sibiu, unul dintre cele mai importante centre culturale și economice din Transilvania.

La o lună după lansarea din Arad, compania estoniană își completează portofoliul de orașe în care este prezentă cu serviciile de ride-hailing cu oraşul Sibiu, ajungând astfel în 13 dintre cele mai mari orașe din țară.

„Marcăm începutul sezonului estival cu lansarea principalului nostru serviciu în Sibiu, în contextul în care oraşul îşi reia treptat activitatea culturală şi socială, după un an dificil. Ne dorim să fim un partener de mobilitate de încredere atât pentru sibieni, cât şi pentru turiştii care aleg să viziteze o capitală culturală europeană”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Preţul curselor Bolt din Sibiu începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât şi şoferii au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie.

Bolt recomandă şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Primăria Sibiu va avea o linie verde de transport public

Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store. Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar şi de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food.

Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar și de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food.

V-ar putea interesa și:

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la car-sharing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare