BMW X7 fabricat în 500 de exemplare, disponibil în România

Autor: Cosmin Lixandru
A+A-
Reset
bmw x7

Modelul BMW X7 a primit o ediție specială, limitată la aproximativ 500 de unităţi, disponibilă pentru comenzi și în România cu oricare dintre motorizări. Ediţia specială oferă dotări de design şi echipamente BMW Individual unice.

AFLĂ CE Autonomie reală au mașinile electrice – Specificații auto.

BMW X7 Edition Dark Shadow este produs la uzina BMW din Spartanburg. În premieră, din august 2020, sunt disponibile culori exterioare noi BMW Individual pentru BMW X7, BMW X6 şi BMW X5.

Cea mai atractivă particularitate a acestui model ediţie este vopsea specială BMW Individual Frozen Arctic Grey metalizat. Această variantă este utilizată acum în premieră la un BMW X.

CITEȘTE ȘI BMW Seria 7 – Test drive cu „THE SEVEN” în versiunea plug-in hybrid

Pe lângă versiunea Frozen Arctic Grey metalizat, disponibilă exclusiv pentru BMW X7 Edition Dark Shadow, culorile BMW Individual suplimentare vor fi si nuantele Urban Green şi Grigio Telesto metalizat pentru modelele BMW X7, BMW X6 şi BMW X5.

Elemente BMW X7

Culoarea exterioară spectaculoasă a BMW X7 Edition Dark Shadow este completată cu BMW Individual High Gloss Shadow Line. Un finisaj cromat negru este disponibil pe rama şi barele grilei BMW a radiatorului, Air Breathers şi capacele ţevilor de eşapament ale sistemului de evacuare.

V-ar putea interesa și:

Aceste elemente sunt în armonie cu suprafeţele finisate în mat strălucitor ale caroseriei, aspect accentuat şi de şina pentru acoperiş BMW Individual High Gloss Shadow Line şi de sticla cu protecţie solară. Caracterul dinamic al acestui SAV este accentuat de elementele optimizate aerodinamic ale caroseriei din pachetul M Sport, care face parte şi din pachetul de echipamente pentru modelul ediţie.

O altă dotare exclusivă pentru BMW X7 Edition Dark Shadow o reprezintă jantele M de 22 de ţoli, din aliaj uşor, cu design V-spoke, finisare Jet Black mat şi anvelope mixte. Performanţa superioară a motorului este acompaniată de acustica puternic emoţională a sistemului de evacuare M Sport.

Pentru pasagerii fata scaunele cu confort sunt reglabil electric, cu funcţie de memorare. BMW X7 Edition Dark Shadow vine si cu un volan M îmbrăcat în piele.

Tapiţeria BMW Individual este integrală cu piele Merino în varianta specifică în două tonuri Night Blue/Black, cu cusături contrastante. Pentru plafon, tapiţeria BMW Individual vine cu finisare în Alcantara în nuanţa Night Blue. Partea superioară a panoului de instrumente şi cotierele uşilor sunt acoperite cu piele Nappa în Night Blue. Pielea Merino de culoare neagră este folosită pentru secţiunea inferioară a panoului de instrumente şi pe spătarele scaunelor faţă.

În plus, finisajele BMW Individual ale decoraţiunilor de interior, în Fineline Black, cu înscrutaţii din aluminiu contribuie la aura fascinantă pe care o oferă interiorul. În zona consolei centrale, designul unic este subliniat prin intermediul finisajelor BMW Individual pentru decoraţiunile de interior în Piano Black, ce poartă logo-ul ediţiei.

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

………………………………………………………………………………………………………………………

#EVmarket #News #Automotive #BMW #BMWX7 #EVs #EV #eMobility #DriveElectric #ElectroMobility #FullElectric #PureElectric #Elektro #ElectricEngine #Electric #electricar #electricfuture #ecofriendly #mobility #Eco #electrification

Știri similare