BMW, program de fidelizare pentru șoferii de plug-in hybrid

Autor: Cosmin Lixandru
plug-in hybrid

BMW prezintă primul program de fidelizare din lume pentru conducătorii modelelor plug-in hybrid. Șoferii care conduc electric beneficiază de încarcare gratuită.

Compania sprijină mobilitatea durabilă și oferă o serie de beneficii șoferilor de mașini plug-in hybrid:

  • fiecare kilometru condus electric este recompensat cu puncte bonus,
  • puncte duble pentru condus fără emisii locale în zonele cu emisii reduse,
  • încărcare gratuită la valorificarea BMW Points

Prin BMW Points, primul program din lume de fidelizare pentru conducătorii automobilelor plug-in hybrid, compania creează recompense suplimentare pentru cota tot mai mare de condus electric în traficul de zi cu zi. Condusul pur electric fără emisii locale este recompensat cu BMW Points.

Conducătorul este creditat cu un punct pentru fiecare kilometru condus full electric. Prin utilizarea modului de condus electric în zonele definite ca zone BMW eDrive, este recompensat cu puncte duble. Puncte acumulate pot fi transformate ulterior într-un credit care poate fi valorificat la staţiile de încărcare publică BMW Charging.

Piëch Automotive recrutează de la Porsche, BMW și Tesla

În acest fel, conducătorii unui model BMW plug-in hybrid pot contribui activ la reducerea emisiilor CO2 şi noxe în oraşe, în timp ce reduc suplimentar şi costul de funxcţionare al automobilului lor. Noul serviciu digital este disponibil în Germania, Olanda şi Belgia. Alte pieţe vor urma pe parcursul anului 2020.

Cu programul de fidelizare inovator BMW Points, combinăm digitalizarea şi competenţa noastră tehnologică în mobilitate electrică pentru a face mobilitatea durabilă şi mai atractivă pentru conducătorii modelelor BMW plug-in hybrid, afirmă Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru clienţi, mărci şi vânzări.

Mai multe BMW Points, mai puţine emisii: fiecare kilometru contează

Serviciul digital BMW Points recompensează conducătorii unor modele plug-in hybrid, ceea ce reduce consumul de combustibil, emisiile CO2 şi poluarea fonică în traficul urban prin condus pur electric, contribuind astfel la creşterea calităţii vieţii în mediul urban. Programul inovator de bonusuri amplifică motivarea conducătorilor de a încărca regulat bateria de înaltă tensiune a maşinii pentru a utiliza autonomia electrică a actualelor modele BMW plug-in hybrid.cât mai mult posibil pentru mobilitate fără emisii locale – în special în oraş, dar şi când fac naveta între domiciliu şi locul de muncă.

Soluţii second-life pentru bateriile BMW şi MINI

BMW Points sunt colectate automat în timpul condusului într-un cont de client individual care este integrat în aplicaţia My BMW. Prin urmare, conducătorul unui model plug-in hybrid poate colecta puncte.într-un mod convenabil pentru fiecare kilometru parcurs prin propulsie full electrică. Transformarea punctelor într-un sold de credit este posibilă când a fost atins un anumit nivel. Astfel, 1.250 BMW Points echivalează cu un credit de 10 euro.

Pentru 3.000 BMW Points, contul va fi creditat cu 25 de euro, pentru 5.800 are credit 50 euro. Aceste puncte de bonus pot fi utilizatate la puncte de încărcare publice.pentru alimentarea bateriei de înaltă tensiune prin intermediul serviciului digital BMW Charging.

BMW Seria 4 Cabriolet primeşte tehnologia mild-hybrid 48V

La doar câteva săptămâni după lansarea BMW Points pe primele pieţe auto din Europa,.se poate vedea deja, pe baza datelor anonimizate ale clienţilor,.că aceştia reuşesc imediat să genereze valoare adăugată consistentă, din puncte de vedere ecologic şi emoţional, prin colectarea de puncte.

Cu privire la dezvoltarea viitoare a acestui serviciu, sunt luate în calcul noi modalităţi de colectare a punctelor,.precum şi opţiuni suplimentare de valorificare a punctelor colectate. Astfel, crearea de stimulente pentru un comportament de mobilitate durabilă este clar în centrul atenţiei.

BMW Points utilizate la modelele BMW plug-in hybrid actuale

Serviciile BMW Points şi BMW eDrive Zones pot fi utilizate standard la toate modelele BMW plug-in hybrid actuale care sunt echipate cu cea mai nouă generaţie a sistemelor de operare şi afişare,.istemul de operare BMW 7, precum şi BMW Live Cockpit Plus sau Professional. Aici sunt incluse modelele plug-in hybrid din gamele BMW Seria 3, BMW Seria 5 şi BMW Seria 7, precum şi BMW X5 xDrive45e. Vor urma şi alte modele.

BMW foloseşte realitatea augmentată (AR) pentru prototipuri

Condiţia preliminară pentru colectarea BMW Points este un cont BMW ConnectedDrive. Clientul poate gestiona nivelul actual de puncte în mod convenabil prin intermediul aplicaţiei My BMW de pe smartphone. BMW Points, când se încarcă bateria de înaltă tensiune,.sunt valorificate şi ele prin intermediul aplicaţiei BMW App în combinaţie cu serviciul digital de încărcare BMW Charging.

Urmărește-ne pe FACEBOOK