Black Friday: Sute de autoturisme vor avea discount-uri mari

Autor: EVmarket Romania
black friday

Black Friday aduce în fiecare an reduceri mari de preț la mașini hibrid. Sperăm că anul acesta vor fi și mașini electrice în oferta dealerilor auto. Anul trecut, un BMW i8 326 CP cu un preț de 186.800 euro a avut un discount de 46.700 euro, fiind la vânzare cu 140.100 euro.

Tot anul trecut, a fost la vânzare și un scuter electric UNU 2,5kw 4,5 CP la jumătate de preț – 2.390 euro, redus de la 4.550 euro.

Black Friday 2019

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, va avea la vanzare de Black Friday un model sport de lux Ferrari GTC4 Lusso cu discount 45.000 euro. Prețul va fi redus de la 308.000 euro la 263.000 euro.

E-Twow România, cel mai mare jucător de pe piața de trotinete electrice și biciclete electrice, va avea vineri 15 noiembrie discount-uri la câteva modele de trotinete electrice.

V-ar putea interesa și:

Autovit.ro va avea anul acesta una dintre cele mai mari oferte de Black Friday. Timp de 3 zile, între 13-15 noiembrie, cea mai mare platformă online din România destinată comercializării de autoturisme noi și rulate va avea peste 100 de autoturisme brandurile Volkswagen, Ford, Dacia, Opel, Renault, Seat, Mercedes, Audi, BMW, Volvo.

Reducerile anunțate sunt de până la 40% pentru anumite autoturisme. Ca valoare a discount-ului, vor exista mașini și cu 14.000 euro mai ieftine decât în mod obișnuit pe Autovit.ro.

Autovit.ro

“An după an, de Black Friday, le-am oferit utilizatorilor Autovit.ro discount-uri importante la mașini care au intrat în top 10 al căutărilor de pe platforma noastră. De exemplu, în 2018, valoarea reducerilor din această perioadă a însumat aproape un milion de euro, iar valoarea mașinilor scoase la vânzare a atins suma de 6,2 milioane de euro. Anul acesta colaborăm cu 18 dealeri pentru campania de Black Friday”, a declarat Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro.

Interesul utilizatorilor români pentru autoturisme de Black Friday a crescut de la an la an, lucru care se poate observa și din traficul înregistrat pe site în ziua Black Friday în 2018 (peste 180.000 de vizitatori unici), cu 34% mai mult comparativ cu ediția din 2017.

Cumpărătorii se pot înscrie înainte de începerea campaniei, până pe 12 noiembrie, pe blackfriday.autovit.ro, completând formularul de pe pagină. Aceștia vor primi alerte prin email și SMS pentru a află ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania începe.

V-ar putea interesa și:

Autovit.ro a organizat prima ediție dedicată autoturismelor în 2013. Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunari și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Aparținând OLX Group și cu o experiență de 19 ani pe piața din România, Autovit.ro consolidează relațiile între vânzători și cumpărători și oferă acces la informații de încredere și consultanță asupra vânzărilor de autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, utilaje de construcții, mașini agricole și piese auto second-hand.

foto: Markéta Machová from Pixabay

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare