Black Friday are loc anul acesta pe 13 noiembrie

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
black friday

Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, are loc anul acesta pe 13 noiembrie la eMAG. În oferta de anul trecut s-au regăsit mașini hibrid, mașini electrice, biciclete electrice, trotinete electrice.

„Interesul pentru cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului a crescut de la an la an. Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă”, potrivit Kantar România.

V-ar putea interesa și:

Mașini hibrid, de Black Friday

Anul trecut, pe eMAG au fost aproximativ 120 de vehicule în oferta de Black Friday, dintre care 7 mașini hibrid: 3 plug-in hybrid și 4 mild hybrid.

iPhone 12: detalii și prețuri despre noul telefon Apple

De Black Friday, romanii pot cumpăra mașini hibrid, mașini electrice, biciclete electrice și trotinete electrice. Anul trecut, primele oferte au fost anunțate pe Autovit.ro, unde campania a început pe 13 noiembrie și s-a încheiat pe 15 noiembrie. Au fost peste 100 de oferte de autoturisme Volkswagen, Ford, Dacia, Opel, Renault, Seat, Mercedes, Audi, BMW, Volvo.

V-ar putea interesa și:

Anul trecut reducerile au fost de până la 40% pentru anumite autoturisme. Ca valoare a discount-ului, au existat mașini și cu 14.000 euro mai ieftine decât în mod obișnuit pe Autovit.ro.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare