Banca Transilvania, leasing cu dobânda 0% de Black Friday

Autor: Cosmin Lixandru
A+A-
Reset
Banca Transilvania ieftine mașini electrice rabla plus

Banca Transilvania oferă, de Black Friday / BANK Friday, pe 15 noiembrie, dobânda 0% și comision lunar de gestiune zero pentru 50 de mașini electrice care vor fi preluate în leasing.

De asemenea, Banca Transilvania va oferi și o asigurare auto la o cotă preferențială de 2,5%.

„Noutatea cu care BT vine în acest an de BANK Friday este oferta de leasing cu dobânda 0%, comision lunar de gestiune zero pentru 50 de autoturisme full electrice noi și asigurare la cotă preferențială de 2,5%”, anunță Banca Transilvania.

V-ar putea interesa și:

Finanțarea se derulează prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat și o perioadă de finanțare de până la 3 ani. Oferta este atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice.

Prima campanie BANK Friday a fost anunțată de BT în 2014. Aceasta a înseamnat, pe lângă lansarea conceptului de shopping bancar online pe piața bancară, startul unei serii de campanii tematice, on-brand BT, inspirate din trenduri sau diferite evenimente, cum sunt: Bank to School, DragoBT, Banksylvania, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Bankschet, Ziua Bărboşilor, Ziua iubitorilor de cafea sau Cea mai lungă zi. Toate acestea fac parte din strategia de marketing online şi comunicare creativă a băncii.

V-ar putea interesa și:

Campania BANK Friday este pregătită şi gestionată în-house, de echipa Marketing şi Comunicare a băncii.

Despre Banca Transilvania

Banca Transilvania a fost înființată în 1994 la Cluj de către oameni de afaceri români. Banca este structurată pe patru categorii de afaceri: retail, IMM, corporate și Divizia pentru Medici.

Foto: andreas160578 from Pixabay

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare