Auto Cobălcescu deschide un centru integrat BMW în Pitești

Autor: Cosmin Lixandru
A+A-
Reset
bmw auto cobalcescu pitesti

BMW Auto Cobălcescu inaugurează, începând cu sfârșitul anului, un nou centru integrat BMW în Pitești, după o investiție de 1,85 milioane de euro.

„Începând cu decembrie 2020, clienții BMW din județul Argeș vor beneficia de toate serviciile unui dealership complet, atât pentru servicii post-vânzare, active deja din 2019, dar și pentru vânzare directă de automobile prin intermediul noului showroom autorizat în acest an. Ne așteptăm ca în anul 2021 noul dealership BMW din Pitești să contribuie cu 15% la cifra de afaceri a companiei”, a declarat Dan Grigore, general manager Auto Cobălcescu.

Noul showroom din Pitești va expune, pe o suprafată de 475 mp, 7 automobile noi marca BMW. Noul centru a adus și o creștere a numărului de angajați dedicați cu 25%, pe pozițiile nou înființate de vânzări și suport logistic.

bmw auto cobalcescu pitesti

V-ar putea interesa și:

Planul pentru dezvoltarea dealership -ului a debutat în 2018 cu o investiție inițială în valoare de 1,35 milioane euro pentru achiziția locației existente și autorizarea acesteia în vederea funcționării ca service autorizat BMW, la care s-a adăugat anul acesta bugetul de 500 mii de euro pentru investițiile necesare deschiderii noului showroom.

După primele 11 luni ale anului curent, service-ul autorizat BMW Auto Cobălcescu Pitești a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 22,5%, precum și o creștere a numărului de ore de service cu 12%, față de anul anterior, de alfel primul de activitate.

Planuri și obiective BMW Auto Cobălcescu pentru anul 2021

În contextul în care dealership-ul BMW din Pitești a devenit complet, odată cu deschiderea showroom-ului, dealerul se așteaptă, în 2021, la o contribuție a vânzărilor de peste 75% la cifra de afaceri totală BMW Auto Cobălcescu Pitești.

Compania a prevăzut, pentru anul 2021, continuarea dezvoltării locației din Pitești printr-o nouă investiție, estimată la 150.000 euro. Investiția va fi direcționată către deschiderea unui nou atelier de mecanică cu 6 elevatoare, stand de geometrie, calibrări instalații de aer condiționat și service roți, ce urmează să dubleze capacitatea de servisare a dealerului.

Pe lista de obiective pentru 2021 se află și atingerea unui volum minim de automobile noi livrate de 40 de unități, respectiv creșterea numărului de ore de service cu peste 30%.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Foto: BMW Auto Cobălcescu

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare