Audi face un recall pentru generatorul de pornire

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Audi

Porsche România face un recall care vizează 141 de autoturisme Audi, modelele Audi A4 (8W), A5 (F5), A6 (4K), A7 (4K), Q5 (FY).

Recall Audi – înlocuire generator de pornire

Dealerii Audi vor trimite clienților scrisori de rechemare în vederea programării în service. Reparația presupune înlocuirea generatorului de pornire antrenat cu curea. Operațiunea durează aproximativ două ore și este bineînțeles gratuită.

La autoturismele Audi dintr-un anumit interval de fabricație, există posibilitatea să pătrundă umiditate în generatorul de pornire antrenat cu curea. Drept urmare, în circumstanțe nefavorabile, se pot produce reacții chimice și un scurtcircuit în componentă. Din cauza supraîncălzirii locale, nu poate fi exclus un posibil incendiu de consecință în autovehicul. Această situație poate apărea și la un autovehicul care staționează deja de mai mult timp.

Specificații mașini electrice Audi

Dacă în timpul deplasării se percepe miros de ardere mocnită, se impune imediat oprirea în siguranță a autovehiculului în aer liber și contactarea unui partner Audi. În principiu, până la efectuarea măsurii, vă solicităm să parcați autovehiculul exclusiv în aer liber și să evitați obligatoriu parcările supraetajate, garajele subterane, garajele sau parcările acoperite. În plus, vă solicităm să renunțați la spălarea motorului, pentru a nu genera pătrunderea de umiditate în generatorul de pornire antrenat cu curea.

V-ar putea interesa și:

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Audi pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

Anul acesta, în perioada ianuarie – septembrie, brandul german a făcut 9 recall-uri: verificare arbore direcție, Înlocuire tetiere, verificare planșă bord, verificare conductă ulei, Înlocuire injectoare, etc.

Foto: tookapic from Pixabay

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare