Aplicația Uber este acum disponibilă în Buzău și Bacău

Autor: EVmarket Romania
UberX Share, Uber, uber obiecte uber braila, craiova, Galati,

Aplicația Uber este disponibilă în Buzău și Bacău. Aplicația este lansată în Bacău din data de 8 decembrie, iar utilizatorii din Buzău vor putea comanda curse începând cu 9 decembrie.

Cu Buzău și Bacău pe lista orașelor din țară, Uber este acum prezent în 15 orașe din România: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău și Bacău.

Curse gratuite cu Uber în Buzău și Bacău

Până la data de 12 decembrie, utilizatorii noi din Buzău și Bacău se vor bucura de curse gratuite în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Buzău și Bacău Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În cele două orașe, Uber se lansează cu cel mai popular serviciu, UberX.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Buzău și Bacău, două orașe importante pe care le aveam în plan. Credem că oamenii se vor bucura de soluții pentru transport pentru distanțe mai scurte, dar și de o experiență mai ușoară a călătoriilor intraurbane. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a explora noi posibilități și alternative de transport”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania.

Pasagerii din Buzău și Bacău beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii.

V-ar putea interesa și:

Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

Cum funcționează Uber

• Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
• Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
• După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
• Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
• Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
• Oferă rating și feedback șoferului
• După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală

V-ar putea interesa și:

În România, Uber este disponibil în 15 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău și Bacău.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare