Allianz – Tiriac Asigurari preia Gothaer Asigurari Reasigurari

Autor: EVmarket Romania
Asigurări RCA tiriac,

Allianz – Tiriac Asigurari și Grupul Gothaer au semnat acordul de preluare a Gothaer Asigurari Reasigurari. Aceasta reprezintă prima achiziție a unei companii de asigurări efectuată de Allianz – Tiriac, după o perioadă de 25 de ani de creștere organică.

Finalizarea tranzacției este condiționată de primirea aprobărilor din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara și Consiliului Concurenței. Valoarea tranzacției este supusă unor clauze de confidențialitate.

V-ar putea interesa și:

Această achiziție este o dovadă a stabilității Allianz-Tiriac într-o perioadă plină de provocări pentru mediul de business,.dar și a angajamentului acționarilor Allianz-Tiriac față de economia românească. Gothaer Romania,.o companie care și-a construit în cei 8 ani de prezență locală o reputație solidă și un portofoliu echilibrat, va fi pentru companie un bun motor de creștere,.

a afirmat Virgil Soncutean, CEO al Allianz – Tiriac Asigurari.

La finalul anului 2019, portofoliul Gothaer Asigurari Reasigurari însumează prime brute subscrise de 90 milioane de lei și 50.000 de contracte de asigurare pentru persoane fizice și companii.

Allianz – Tiriac Asigurari și Gothaer Asigurari Reasigurari vor continua să își desfășoare activitatea independent până la primirea tuturor aprobărilor necesare. Odată finalizată achiziția,.Compania va integra Gothaer Asigurari Reasigurari în businessul său, preluând portofoliul și angajații.

Allianz – Tiriac va oferi angajaților Gothaer Asigurari Reasigurari oportunitatea de a se dezvolta

Până la finalizarea tranzacției, clienții Gothaer Asigurari Reasigurari vor folosi aceleași date.de contact pentru obținerea de informații privind produsele și serviciile de asigurări, plata primelor, notificarea daunelor sau acces la partenerii medicali.

V-ar putea interesa și:

În această tranzacție, compania Allianz – Țiriac a fost asistată de firma de avocatură Schoenherr și Asociatii SCA, iar PwC a fost consultantul în procesul de due diligence,.în timp ce Gothaer Asigurari Reasigurari a fost asistată de firma de avocatură Hogan Lovells LLP.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare